Grafisch ontwerp

Laat uw bedrijfswagen beletteren

Laat uw bedrijfswagen beletteren

Waarom kiezen voor autobelettering?

Onderzoek wees uit dat autobelettering gemiddeld 160.000 contactmomenten per maand heeft. Vooral tijdens files wordt de informatie grondig bekeken. De boodschap op deze wagens wordt bovendien langer onthouden dan eender welke advertentie. Rijdt u niet met de wagen rond? Plaats hem dan langs een drukke weg, veel mensen zullen hem opmerken!

Het beletteren van een wagen is relatief goedkoop. Het kost u ongeveer evenveel als een advertentie in een magazine, maar deze reclame blijft natuurlijk veel langer dan een advertentie. Achteraf kunt u de letters makkelijk verwijderen zonder de auto te beschadigen.

Technieken

Spuiten

Uw wagen wordt via airbrush bespoten. Met deze techniek kunt u een afbeelding uiterst verfijnd afwerken en wordt de nadruk gelegd op een artistieke invulling.

Computergesneden vormen/letters

De vormen en letters worden digitaal in de computer ingebracht. Daarna snijdt een machine ze uit zelfklevende folie die daarna via een aanbrengsysteem op uw wagen wordt geplaatst.
Via deze techniek kunt u makkelijk bepaalde effecten aan uw letters toevoegen.

Printen op folie

Vormen en letters die op de computer gemaakt worden, kunnen worden uitgeprint op folie. Via deze techniek kunt u uiterst scherpe afbeeldingen aanbrengen.

Schilderen

Deze techniek wordt nog nauwelijks gebruikt. In geval u een lastige plaats wilt beletteren (bijvoorbeeld een scharnier) kan deze methode nog handig zijn.

Hou volgende zaken in gedachten...

Beperk de informatie die u op uw wagen laat plaatsen. Meestal rijdt uw wagen rond en hebben de mensen geen tijd om een heleboel gegevens te lezen. Vermeld in elk geval uw bedrijfsnaam, telefoonnummer en bedrijfsactiviteit. Zorg ervoor dat deze gegevens voldoende groot zijn zodat de leesbaarheid optimaal is.

Houd uw belettering in uw huisstijl. Dit zal voor herkenbaarheid zorgen en oogt professioneler. Hetzelfde geldt voor het gebruik van de kleur en lettertype.

Vergeet tenslotte niet om uw BTW-nummer te vermelden, dit is immers verplicht.

Uw wagen, bestelwagen of ander voertuig laten beletteren

Wenst u ook uw bestelwagen of ander voertuig te laten beletteren, neem dan even contact op met reclamebureau #company#. Dit kan telefonisch via 056 32 32 01 of door simpelweg ons contactformulier in te vullen.                 


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01