Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp website

Grafisch ontwerp website

Grafisch ontwerp: kleuren

Bij het woord grafisch ontwerp denkt men natuurlijk in de eerste plaats aan het gebruik van kleuren. Kleuren fleuren uw website op en kunnen een bepaalde indruk geven aan de bezoeker. Je hebt warme en koude kleuren. Het spreekt voor zich dat het kleurgebruik dient aan te leunen bij uw product of dienst. Een saunacenter zal werken met warme kleuren, een ijspiste met koude kleuren.

Grafisch ontwerp: lay-out

De lay-out of het design van uw website is naast het kleurgebruik ook de positie die de verschillende elementen van uw webpagina's bevatten. Plaatst u de navigatiestructuur links, rechts of bovenaan? Werkt u met een topbanner en een footer? Hoe laat u het geheel in elkaar overvloeien?

Grafich ontwerp: huisstijl

Het spreekt voor zich dat u als bedrijf moet zorgen dat het grafisch ontwerp van uw naamkaartjes, bedrijfsfolder, website, vlaggen,... in dezelfde stijl liggen. Het kan niet zijn dat u voor naamkaartjes met een rode kleur werkt en voor uw website met een blauwe kleur. Deze rechtlijnige grafisch stijl noemt men de huisstijl van een bedrijf.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01