Andere

Spamberichten vooral afkomst uit de Vs volgens Sophos

Spamberichten vooral afkomst uit de Vs volgens Sophos

Spamberichten uit de VS

Volgens Sophos komt één op de vijf spamberichten uit de VS. Met 21,3 procent staat de Vs bovenaan de lijst van de spammers. België staat met 0,1 procent op de 62ste plaats. De grootste verrassing van dit onderzoek naar spam is dat zo'n 8,3 procent afkomstig is uit Rusland. De oorzaak van dit hoge opkomende percentage zou liggen in het feit dat Russische computers minder beschermd zijn tegen hackers.

China staat op de derde plaats met zo'n 4,2 procent van de spamberichten en is dus duidelijk bezig met een opmars. Spam mails behandelen meestal geloof, politiek, geld en genot als onderwerpen. Er wordt ook gebruikt gemaakt van het versturen van spam om aandelenkoersen aan te prijzen en zo de prijs van de aandelen de hoogte in te jagen.

Anti spam filter op webserver

Om spam of spamberichten te voorkomen kan u gebruik maken van onze anti-spam filter.  Deze wordt aan uw mailbox toegekend op server niveau.  U hoeft dus geen extra software op uw computer te installeren.  Veelal is het probleem dat zich stelt bij anti-spam software die op de pc wordt geïnstalleerd dat de hele computer sterkt wordt vertraagd.  Doordat de spamfilter op serverniveau wordt toegepast haalt u enkel effectieve e-mails binnen en heeft u geen last meer van spam of spamberichten!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01