Andere

Iphone uitgerust met projector. Toekomst ?

Iphone uitgerust met projector. Toekomst ?

Patentaanvraag voor picoprojector door Apple

Deze aanvraag dateert van februari 2010 en werd nu pas publiek gemaakt door het Amerikaanse patentbureau USPTO en dit werd dan alweer gemeld door PatentlyApple.com. In dit document zit een uitvoerige beschrijving van het projectiesysteem die Apple wil toevoegen aan hun nieuwe iOS-toestellen. Bij de meeste toestellen zal dit systeem intern worden ingewerkt maar bij de laptops zou Apple graag een externe projector willen.  

Consumenten hebben altijd verschillende bestanden met zich mee en willen deze dan ook meestal met een bepaalde groep delen. Maar aangezien de schermen redelijk klein zijn is dit niet altijd optimaal.

En om dit probleem op te lossen heeft Apple een oplossing uitgewerkt met de naam 'gedeelde werkplaats'. Het zou de bedoeling zijn om de video-output van de verschillende toestellen te combineren met een projector om zo één geheel of beter gezegd één projectievlak te maken. Deze toepassing heet de Unified Display Mode. 

De verschillende schermen van de toestellen kunnen ook naast of boven elkaar geprojecteerd worden op een gepaste achtergrond. Om bestanden te delen met andere gebruikers moet je dan enkel het bestand slepen naar het scherm van de andere. Dit gebeurt via bluetooth of NFC.

Lancering Iphone 5 in Amerikaanse winkels wordt midden oktober verwacht

Sprint Nextel die de derde mobiele operator is in de VS verwacht als eerste de nieuwe iPhone5 vanaf midden oktober in hun winkels. Dit publiceerde de Wall Street Journal. 

De krant bronnen bij Apple lieten weten dat de nieuwe iPhone5 later op de markt zal komen dan ze verwacht hadden. De verschillen met de iPhone4 zijn voornamelijk te vinden bij het gewicht . De nieuwe iPhone zal lichter zijn en een geoptimaliseerde camera. Hij zal ook werken met een nieuwer besturingssysteem

Er kwam over dit alles nog geen reactie van Apple. 

#company# kijkt altijd naar wat de toekomst zal brengen. We zorgen er dan ook altijd voor dat onze websites optimaal zichtbaar zijn op de verschillende smartphones zoals Iphone, Blackberry enz.. Geïnteresseerd ? Aarzel dan niet om ons te contacteren 056/32 32 01 of vul het contactformulier in. 


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01