Andere

Apple gaat nauwer samenwerken met Facebook

Apple gaat nauwer samenwerken met Facebook

Vergaand Facebook

Naast het al in iOS verwerkte Twitter komt in iOS 6 ook een koppeling met Facebook. Vanuit andere apps zijn op die manier statusupdates en andere te plaatsen op 's werelds grootste sociale netwerk. De Facebook-integratie is doorgetrokken tot in Apple's App Store en iTunes Store, zodat favoriete apps, songs en artiesten makkelijker zijn te delen. Zowel Twitter als Facebook zijn nu geïntegreerd met Apple's eigen notificatiecentrum. Siri zal rechtstreeks verbonden zijn met Facebook en Twitter waardoor het posten van berichten wel heel snel en gemakkelijk kan.

Siri

De spraakassistent van iOS heeft nu toegang tot meer informatiebronnen en begrijpt vragen beter. Siri kan sportuitslagen oplepelen en nu draaiende films voor de gebruiker uitzoeken. Daarnaast brengt Apple de spraakfunctie uit in meer internationale talen, waar Nederlands vooralsnog niet bij zit. Wel Spaans, Italiaans, Frans en Duits, naast Engels-Frans voor Canada en enkele Chinese talen.

Gratis navigatie

Nieuw is ook dat de iPhone voor het eerste gratis gps-navigatie krijgt. Daarmee maakt Apple een inhaalbeweging op Googles besturingssysteem Android, dat die dienst al meerdere jaren aanbiedt. Wie gps-navigatie wilde op Apple-producten, moest daar aparte applicaties voor aankopen. Apples mobile producten zullen dus kaarten van eigen makelijk meekrijgen.

Hink niet achterop met uw sociale media integratie

Ook ondernemers kunnen niet langer de opmars van sociale media negeren. U kunt bijna niet anders dan meeliften op deze hype. Die hoogstwaarschijnlijk nooit zal overwaaien. Wilt u dus ook sociale media in uw marketingplan integreren om op die manier meer omzet te genereren? Bel ons vandaag nog op 056/32.32.01 of vul het contactformulier in zodat wij u kunnen contacteren.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01