Webshop

Mobiele webshop voor Bachbloesemadvies

Tom Vermeersch van Bachbloesemadvies doet reeds 10 jaar beroep op #company#. Deze jarenlange samenwerking spreekt dan ook voor zich! #company# ontwikkelde voor hen een webshop die voorzien is van een responsive design.

Bekijk deze webshop

Www.bachbloesemadvies.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

RESPONSIVE WEBSHOP: AANKOPEN DOEN MET IPHONE EN IPAD

Omdat heel wat surfers de dag van vandaag gebruik maken van hun smartphone (Iphone) of tablet (Ipad) werd deze online shop uitgerust met een responsive webdesign.  De informatie wordt gebruiksvriendelijk weergegeven op de verschillende toestellen.  Zo hoeft een bezoeker die mobiel surft niet te zoomen om teksten en afbeeldingen optimaal te kunnen bekijken.  Met andere woorden: het wordt de bezoeker uiterst gemakkelijk gemaakt om online te shoppen.

bachbloesems-detail
Tom Vermeersch: samenwerking van de afgelopen 10 jaar

Tom Vermeersch: samenwerking van de afgelopen 10 jaar

Mijn ervaringen met Publi4u zijn heel positief. Het bedrijf helpt je in het ontwikkelingsproces van de website en heeft het talent om zich op korte tijd in te leven in uw visie en doelstelling.

Informatieve succesvolle webwinkel

Bachbloesemadvies is meer dan alleen maar een succesvolle webwinkel. Naast de voor de hand liggende activiteiten - bachbloesems verkopen -  bevat de webshop ook heel wat informatieve artikels en getuigenissen. De bezoeker vindt er uitgebreid informatie over de verschillende bachbloesem mixen en hun werking. Dankzij dit advies wordt de bezoeker begeleid tot een gefundeerde aankoop.

Integratie Shipping Manager bpost

Dankzij de integratie van de bpost shipping manager bieden we de consument wel erg flexibele leveringsopties. De bezoekers kunnen namelijk kiezen uit verschillende leveringsmethodes van Bpost: de standaard thuislevering, levering in een PostPunt of postkantoor en de autmomatische pakketautomaat van Bpost.
Bovendien kan Tom Vermeersch via deze methode ook de praktische zaken van de levering afhandelen, zoals het afdrukken van etiketten, het opvolgen van pakketten,...

Integratie getuigenissen Facebook fans

Wat deze webshop echter nog speciaal maakt is de rubriek 'Facebook Fans over Bachbloesemadvies'. Hier komen ervaringen van enkele Facebook Fans. Dit schept niet enkel vertrouwen maar wakkert ook een betrokkenheid met de bestaande klanten aan. Daarnaast kunnen eventuele twijfelende bezoekers overtuigd worden na het lezen van deze positieve ervaringen!

Bij de opbouw van deze webshop werd er duidelijk met heel wat extra factoren rekening gehouden om zo de bezoekers te begeleiden tot een juiste aankoop.

Wilt u ook een krachtige online shop?

Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in! We kijken er naar uit om aan uw wensen te voldoen!

Bekijk deze webshop

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.bachbloesemadvies.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01