Web software op maat

CRM software op maat voor Cat-Alicious

Via Cat-Alicious kan je beroep doen op een dierenoppas aan huis.  Zaakvoerdster Cathy Gorrebeeck beschikt over tientallen medewerkers om een uitstekende dienstverlening te garanderen.  Een uitgekiende CRM (Custom Relation Manager) software is een must.  Hiervoor kwam Cathy aankloppen bij software ontwikkelaar Publi4u.

Bekijk deze web software

Www.cat-alicious.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

CRM WEBSOFTWARE OP MAAT

#company# ontwikkelde voor Cat-Alicious CRM software waarmee klanten in enkele muisklikken een vakantieoppasser kunnen reserveren voor hun dier(en). Aan elke reservatie die binnenkomt in de software, wordt een specifieke oppasser toegekend. Deze oppassers kunnen zich eveneens inloggen in het softwaresysteem zodat ze een mooi overzicht hebben van de dieren die hen toegekend werden.

Bovendien krijgen oppassers op een overzichtelijke wijze te zien welke taken ze dienen uit te voeren. Kortom, alle informatie wordt zowel voor Cathy, als voor de oppassers gecentraliseerd.

catalicious-detail

In de ontwikkelde CRM software kunnen niet enkel klanten beheerd worden, maar ook de facturatie werd gecentraliseerd

Online reserveren en betalen in enkele muisklikken

Via de website dienen klanten zich te registreren vooraleer ze reservaties kunnen aanmaken. Klanten kunnen gegevens ingeven zoals periode van vakantieoppas, aantal dieren, naam van hun dieren, extra diensten zoals nachtoppas, dagelijks verslag via mail of sms,...

Eenmaal alle gegevens werden ingegeven kunnen klanten snel, eenvoudig en veilig hun reservatie online betalen.

Prijssimulator helpt potentiële klanten met hun reservatie

Via de prijssimulator kunnen potentiële klanten in drie stappen nagaan hoeveel hun vakantieoppasser zal kosten.  Op deze manier wordt het vooraf duidelijk hoeveel de kostprijs zal bedragen.

Stap 1: opgeven van uw locatie en dieren

Prijssimulator stap 1

Stap 2: kies uw diensten

Prijssimulator stap 2

Stap 3: u krijgt een prijs op maat

Prijssimulator stap 3

Specifieke software voor de oppassers zelf

Dankzij de software kan Cathy gemakkelijk klantgegevens, offertes en facturen beheren. Maar ook voor de oppassers zelf is het software programma meer dan handig tool! Zij krijgen een duidelijk overzicht van de klanten waarvan ze de dieren dienen te bezoeken.

Per klant en per dier kunnen de oppassers eveneens een opvolging doen. Hiernaast krijgen zij ook een goed overzicht van de taken die ze dienen uit te voeren en wordt de historiek bijgehouden.

Zelf nood aan een CRM pakket websoftware om uw organisatie te versterken?

Heeft uw organisatie nood aan een gebruiksvriendelijk CRM softwarepakket op maat? Neem vrijblijvend contact op met #company# via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder met het optimaliseren van de werking achter uw organisatie!

Bekijk deze web software

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.cat-alicious.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01