Video

Bedrijfsvideo Bellegems Friethuisje

Bellegems Friethuisje klopte aan bij #company# uit Marke voor het maken van een bedrijfsvideo die klanten en prospects een inkijk geeft binnen de frituur zelf. Met deze video wilden ze aantonen dat dit friethuisje meer is dan een frituur alleen!

Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

EEN BEDRIJFSVIDEO ALS PROMOTIE- EN KRACHTIG COMMUNICATIEMIDDEL

Voor de bedrijfsvideo van het Bellegems Friethuisje werden er twee versies ineen geknutseld. De korte versie dient als promotiemateriaal om via sociale media eenvoudig en snel te verspreiden, de lange versie dient om af te spelen in de frituur zelf.

Deze bedrijfsvideo werd ontwikkeld om de klanten van het Bellegems Friethuisje te tonen dat het meer is dan een frituur alleen! De bedoeling is om (potentiële) klanten onmiddellijk een blik achter de schermen te gunnen.

bedrijfsvideo-bellegems-friethuisje_2

Zo zal u zien dat echt wel alles vers gemaakt wordt: paprika's worden versneden, sla gewassen, wortels geraspt, peterselie geknipt, gruyère kaas wordt gemaakt, ... Hiernaast wordt ook mooi weergegeven hoe men de gerechten volledig zelf maakt: vleesbrochettes worden 'gespietst', de vol-au-vent wordt gemaakt, de gehaktballetjes en haar saus, maar ook het maken van de lekkere spaghettisaus en américain wordt duidelijk in beeld gebracht.

Deze video straalt vertrouwen uit! Onmiddellijk wordt duidelijk gemaakt dat het Bellegems Friethuisje uitstekende verse kwaliteit levert!

Waarom investeren in een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is een enorm krachtig communicatiemiddel dat u online kunt inzetten. Onderstaande argumenten tonen aan dat zo'n bedrijfsvideo een goede investering is!

1   Video trekt de aandacht

Een bedrijfsvideo is een originele manier om uw boodschap over te brengen bij de consument waardoor onmiddellijk de aandacht getrokken wordt

2   Video prikkelt mensen

Een bedrijfsfilm prikkelt veel sneller de consument dan een gewone tekst die men moet lezen. De inhoud is bovendien veel gemakkelijker te onthouden waardoor u er voor zorgt dat de boodschap die u wilt overbrengen effectief bij de kijker terechtkomt.

3   Vertrouwen uitstralen

Een bedrijfsfilm straalt vertrouwen uit omdat u de werking van uw bedrijf openstelt voor buitenstaanders. Hierdoor krijgen de kijkers een duidelijk beeld van uw bedrijf waardoor ze het sneller zullen vertrouwen.

4   Inzetbaar op meerdere online mediakanalen

Een online bedrijfsfilm is multifunctioneel! U kan naast het plaatsen van de video op uw website ook de video verspreiden via sociale media om een groter bereik en naamsbekendheid te krijgen. Hiernaast kan u de video eveneens verwerken in de nieuwsbrief.

5     Hoger scoren in Google

Met een bedrijfsfilm zal uw website stijgen in de zoekresultaten van Google want zoekmachines houden van verschillende types content op de site.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01