Website

Vecino uit Westende

Vecino is een charmante wijnbar, tapasbar en sfeervol restaurant uit Westende. Het spreekt voor zich dat de website deze sfeer moest uitstralen. Voor een gloednieuwe website klopten zij aan bij webdesignbureau Publi4u Bvba uit Kortrijk.

Bekijk deze website

Www.vecino.be

EEN SFEERVOL GRAFISCH DESIGN

De site van Vecino heeft als achtergrond een grote foto van het restaurant zelf. Op die manier krijgen bezoekers onmiddellijk te zien aan wat ze zich bij Vecino kunnen verwachten en kunnen zij via de website reeds de sfeer opsnuiven.

De duidelijke navigatiestructuur zorgt er voor dat men zeer eenvoudig belangrijke zaken kan raadplagen zoals de menukaart en het contactformulier. In het midden op de homepagina worden de belangrijkste diensten van Vecino uiteengezet op een speelse manier. Wanneer de bezoeker op een dienst klikt, wordt hij onmiddellijk doorverwezen naar desbetreffende pagina.

vecino-detail

Handig Content Management Systeem

Voor Vecino was het belangrijk om zelf hun website te beheren. Via de CMS kunnen ze eenvoudig de kaart aanpassen en enkele sfeerbeelden toevoegen aan hun site. De aanpassingen zijn bovendien in een mum van tijd zichtbaar voor bezoekers.

Een responsive design

De website is responsive opgebouwd. Een must in deze tijden aangezien het merendeel van de consumenten het internet raadpleegt via hun mobiele toestellen zoals smartphone en tablet. Dankzij een responsive design past het formaat van de website zich automatisch aan aan de grootte van het scherm waarop het getoond wordt.

Een sfeervolle website voor u?

Publi4u Bvba is gespecialiseerd in het bouwen van aantrekkelijke en professionele websites die de sfeer van het bedrijf uitsralen. Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in!

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.vecino.be

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!