Website

Website voor restaurant Vecino uit Westende

Vecino is een charmante wijnbar, tapasbar en sfeervol restaurant uit Westende. Het spreekt voor zich dat de website deze sfeer moest uitstralen. Voor een gloednieuwe website klopten zij aan bij webdesignbureau Publi4U uit Kortrijk.

Bekijk deze website

Www.vecino.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

EEN SFEERVOL GRAFISCH DESIGN

De site van Vecino heeft als achtergrond een grote foto van het restaurant zelf. Op die manier krijgen bezoekers onmiddellijk te zien aan wat ze zich bij Vecino kunnen verwachten en kunnen zij via de website reeds de sfeer opsnuiven.

De duidelijke navigatiestructuur zorgt er voor dat men zeer eenvoudig belangrijke zaken kan raadplagen zoals de menukaart en het contactformulier.

Vecino getuigt over de samenwerking

Publi4u schuwt geen deadline. Onze nieuwe zaak ging nog geen maand na de eerste gesprekken al open, en onze site stond online.

Handig Content Management Systeem

Voor Vecino was het belangrijk om zelf hun website te beheren. Via de CMS kunnen ze eenvoudig de kaart aanpassen en enkele sfeerbeelden toevoegen aan hun site. De aanpassingen zijn bovendien in een mum van tijd zichtbaar voor bezoekers.

Een responsive design

De website is responsive opgebouwd. Een must in deze tijden aangezien het merendeel van de consumenten het internet raadpleegt via hun mobiele toestellen zoals smartphone en tablet. Dankzij een responsive design past het formaat van de website zich automatisch aan aan de grootte van het scherm waarop het getoond wordt.

Een sfeervolle website voor u?

#company# is gespecialiseerd in het bouwen van aantrekkelijke en professionele websites die de sfeer van het bedrijf uitsralen. Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in!

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.vecino.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01