Website

Vandenbussche NV uit Kortrijk

Vandenbussche NV is een sterk bedrijf dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft in de ontwikkeling en implementatie van productiegerichte software toepassingen met talrijke klanten in zowel binnen- als buitenland. 

Bekijk deze website

Www.vandenbusschenv.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

HANDIGE CMS MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN

Het content management systeem maakt het mogelijk op eenvoudige wijze producten en diensten toe te voegen aan de site. In beide gevallen wort een gebruiksvriendelijke teksteditor ingezet om de teksten op een aantrekkelijke wijze op te maken. Via deze editor kunnen koppen toegevoegd worden, maar ook afbeeldingen en links.

Naast het toevoegen van producten en diensten kan men ook gemakkelijk bestanden uploaden die de websitegebruiker kan raadplegen via downloads.

De nieuwsmodule maakt het mogelijk om de bezoeker de laatste weetjes mee te delen zoals bijvoorbeeld een beurs waarop Vandenbussche NV staat. Ook de getuigenissenmodule is interessant! Hiermee worden klantgetuigenissen online geplaatst. Deze kunnen een belangrijke invloed hebben op andere sitegebruikers die nog twijfelen om contact op te nemen. Tevreden klanten laten altijd een positieve indruk na waardoor er bij potentiële klanten snel een zeker vertrouwen in het bedrijf gecreëerd wordt.

Kleurgebruik roept de juiste emoties op

In het grafisch design werd gewerkt met de kleuren die reeds in het logo vervat zitten. Op die manier wordt een harmonieus geheel bekomen. Bovendien is de blauwe kleur ideaal voor Vandenbussche NV want volgens de kleurenpsychologie zorgt blauw voor een vertrouwelijk en veilig gevoel.

Zaken die toch wel belangrijk zijn voor een bedrijf dat productiegerichte software toepassingen ontwikkelt en implementeert!

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.vandenbusschenv.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01