Website

Top op Kot in Kortrijk

Kathy en Carl van Top op Kot in Kortrijk wensten een leuke en aantrekkelijke website waarop ze hun studentenhuizen kunnen plaatsen. Dit project omarmde webdesignbureau #company# met veel plezier!

Bekijk deze website

Www.topopkotinkortrijk.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

DE HANDIGE CMS MET EEN HELEBOEL MOGELIJKHEDEN

STUDENTENKAMERS BEHEREN

Het handig content management systeem maakt het mogelijk om studentenkamers op de website up-to-date te houden. Concreet houdt dit in dat er foto's van de kamer kunnen toegevoegd worden, maar ook een aantal parameters zoals de aanwezigheid van een tuin, terras, overdekte fietsenberging, koelkast op de kamer, contractduur, gemeenschappelijke keuken,...

Via het label 'Verhuurd' kunnen Kathy en Carl duidelijk communiceren dat de studentenkamer momenteel niet meer vrij is.

diecapart-detail01

STUDENTEN AAN HET WOORD

Studenten horen graag meningen van mede-studenten vooraleer ze een definitieve beslissing maken om een kot te kiezen. Op elke pagina waarin informatie van een studentenkamer terug te vinden is, zal u een quote van een student zien verschijnen. Dit maakt de site aangenaam om te lezen voor elke student die op zoek is naar een leuk kot. Via 'Studenten aan het woord' kan u bovendien een overzicht terugvinden van alle quotes die momenteel op de site staan.

OVERZICHTELIJK LIGGINGSPLAN

Elke student wil weten hoever zijn of haar kot verwijderd is van belangrijke plaatsen in de buurt. Via het liggingsplan kunnen ze nagaan hoeveel kilometer hun faculteit ligt van hun studentenhuis, maar ook voor het station en de sportcampus Lange Munte kunnen ze dit zien.

Een grafische lay-out die aanspreekt!

Voor de grafische opmaak van de site werd gekozen voor de kleuren rood en donkerblauw die vervat zitten in het logo. De kleuren stralen een aangename, veilige en betrouwbare sfeer uit. Belangrijke adjectieven voor Top op Kot!

Wanneer de homepagina geopend wordt, krijgt de bezoeker snel een overzicht van de studentenhuizen waar een kamer kan gehuurd worden. De banner geeft de site extra sfeer mee waardoor studenten zich al snel zullen thuis voelen bij Top op Kot in Kortrijk!

Responsive webdesign voor optimale weergave op smartphone en tablet

De website heeft studenten tot doelgroep. Hierdoor was het voor Kathy en Carl zeer belangrijk dat de site ook optimaal weergegeven wordt op smartphones en tablets, mobiele toestellen die studenten veel vaker gebruiken dan hun vaste computer! Dankzij een responsive webdesign past de websitestructuur zich automatisch aan aan het beeldscherm waarop het wordt weergegeven. Hierdoor hoeven studenten niet steeds te scrollen of in te zoomen om de gewenste informatie terug te vinden.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.topopkotinkortrijk.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01