Website

Sois-Belle uit Wulpen-Koksijde

Mevr. Karen Vandenberghe van schoonheidsinstituut Sois-Belle uit Wulpen-Koksijde zorgt ervoor dat haar klanten er blijvend ”jong & gezond” uitzien. Je kunt er altijd terecht voor een professionele gelaatsverzorging, ... 

Bekijk deze website

Www.sois-belle.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

ZACHTE KLEUREN EN OVERZICHTELIJKE SITE

Webdesignbureau Publi4U werd ingeschakeld voor het ontwikkelen van een professionele website. Haar grafisch ontwerper leverde de lay-out aan en Publi4U zorgde ervoor dat ook haar website als herboren voor de dag komt. 

De zachte kleuren die gebruikt worden op de site leunen perfect aan bij de zorg dat het schoonheidsinstituut Sois-Belle aan haar klanten besteedt. Daarnaast zorgde Publi4U voor een overzichtelijke navigatie waardoor het voor de klant in een oogopslag duidelijk wordt welke behandelingen Sois-Belle aanbiedt. Iedere behandeling wordt duidelijk uitgelegd en de klant weet meteen waar hij aan toe is. Aangevuld met professionele foto’s van de behandelingen is de website een streling voor het oog.

Site gemakkelijk up to date houden

Aan de hand van het CMS-systeem dat Publi4U gebruikt voor de bouw van alle sites, wordt het voor de klant heel eenvoudig om de nodige aanpassingen door te voeren. Ook Karen kan onmiddellijk nieuwe behandelingen, promoties, producten enz. toevoegen. Een professionele website is in de eerste plaats een medium dat ervoor zorgt dat de bezoekers onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van het aanbod, nieuwtjes, veranderingen, leuke weetjes enz. Door gebruik te maken van het CMS-systeem wordt dit kinderspel!

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.sois-belle.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01