Website

Pro pakket website voor Lapere paardenpistes uit Rekkem

Patrick Lapere van Lapere paardenpistes uit Rekkem nam contact op met webdesigner Publi4U uit Zwevegem omdat hij dringend een website nodig had.  Binnen de twee weken stond de website online in zowel het Nederlands als het Frans.

Bekijk deze website

Www.laperepaardenpistes.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

AANTREKKELIJK GRAFISCH ONTWERP

Als u de nieuwe website van Lapere paardenpistes uit Rekkem bezoekt merkt u ongetwijfeld op dat de website over een aantrekkelijk grafisch ontwerp beschikt.  De kleuren die gebruikt worden leunen aan bij de huisstijl.  Hierdoor wordt de herkenbaarheid vergroot.

Op die manier worden niet enkel bestaande klanten, maar tevens potentiële klanten aangesproken.  Een aantrekkelijke website kan u vergelijken met een nette etalage van een winkel die uitnodigt om binnen te gaan.  Door in het grafisch ontwerp met maximaal drie kleuren te werken straalt het design rust uit.

Responsive webdesign: Iphone en Ipad compatibel

Responsive webdesign houdt in dat het grafisch ontwerp zodanig afgesteld wordt zodat websites ook optimaal worden weergegeven op smartphones en tablets. Er worden verschillende versies van één enkele website ontwikkeld, telkens specifiek voor het toestel waarmee de surfer uw site bezoekt.  Deze website is volledig Iphone en Ipad compatibel.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.laperepaardenpistes.be

En de prijs?

Lapere Paardenpistes koos voor het Pro-pakket:
ideaal om uw site zelf te beheren. Benieuwd wat een website kost?

Bekijk onze tarieven
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01