Website

Mobiele site voor Kantoor Sanctorum & co

Sanctorum & Co staat garant voor accountancy, fiscaliteit, management en kmo-advies.  Hun gloednieuwe website kan u vanaf nu ook mobiel bekijken.  Webdesigner Publi4u zorgde voor een aantrekkelijk en responsive webdesign.

Bekijk deze website

Www.sanctorum-co.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

Website aanpassen is kinderspel

Dankzij het gebruiksvriendelijke CMS systeem van Publi4u is de website gemakkelijk aanpasbaar.  Op die manier kunnen de verschillende webpagina's in enkele muisklikken up-to-date gehouden worden.  Via de rubriek actualiteit ontvang je als bezoeker nieuws heet van de naald.

sanctorum-detail

Pascal van Sanctorum & co over onze samenwerking

Uitstekende prijs / kwaliteit op de markt waarbij de investering- & jaarlijkse kosten lager zijn t.o.v. andere leveranciers, met een betere en persoonlijkere opvolging.

Site architectuur

De structuur van de site is overzichtelijk opgebouwd.  Aan de hand van enkele visuals in de banner op de homepagina krijgt u onmiddellijk te zien welke verschillende activiteiten Sanctorum & Co aanbiedt.

Onderaan de banner staan de belangrijkste menu items met een opvallende blauwe achtergrond.  Zo kan u als bezoeker snel en gemakkelijk doorklikken naar bijvoorbeeld Profiel & Diensten, Kantoren, Rekentools, Contact.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.sanctorum-co.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01