Website

Helix Verzekeringen uit Kortrijk

Wim van KBC Verzekeringen Desmadryl en Vanhoenacker wou een informatieve website die vertrouwen  en professionaliteit uitstraalt.

Bekijk deze website

Www.helixverzekeringen.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

GEEN GRIJZE MUIS QUA LOOK AND FEEL!

Publi4u zorgde voor een neutrale layout die perfect aansluit bij de reeds bestaande huisstijlelementen. De combinatie van het blauwe logo en de grijze opmaakelementen zijn niet zomaar ontstaan... Grijs wordt vaak beschouwd als een somber kleur, maar het heeft nog enkele verborgen talenten. Grijs komt namelijk erg gedistingeerd over en straalt bovendien wijsheidbetrouwbaarheid en autoriteit uit! Dit zijn dan ook de eigenschappen die we verwachten van een verzekeringskantoor.

KBC Verzekeringen uit Marke over Publi4U

Hun professionaliteit deed wonderen en zorgde ervoor dat wij ons op onze core-business konden toespitsen.

Actuele informatie verzekerd dankzij CMS

Dankzij het Content Management Systeem (CMS) is alle informatie steeds up-to-date. In een mum van tijd kunnen nieuwe artikels, documenten, nieuwsitems,... opgeladen worden door Wim. Door dit gebruiksvriendelijk systeem is het een koud kunstje om de website te onderhouden.  Zo kunnen bezoekers gemakkelijk op de hoogte gehouden worden van het reilen en zeilen binnen de verzekeringswereld.

Bespaar tijd dankzij download mogelijkheden

De website is voornamelijk een informatieplatform. De bezoekers kunnen hier met al hun vragen terecht of kunnen contact opnemen met het kantoor.
Bovendien kunnen er heel wat documenten gedownload worden van de site. Dit spaart kostbare tijd uit voor zowel de verzekeraar als de klant.

Zelf een professionele en aantrekkelijke website nodig?

Webdesignbureau #company# doet meer dan het nodige om aan uw wensen te voldoen! Neem vrijblijvend contact op via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in. 

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.helixverzekeringen.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01