Website

Electro De Moor uit Oostende

Publi4u creëerde de website voor het West-Vlaamse bedrijf Electro De Moor. De grafische lay-out van de website is zeer rustgevend en geeft meteen weer waarvoor Electro De Moor Interieur staat, mede dankzij de groto foto's.

Bekijk deze website

Www.electrodemoor.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

RESPONSIVE WEBDESIGN

Electro De Moor Interieur koos ervoor om mee te stappen in de trend van het mobiel surfen en koos voor een website met responsive webdesign. Dit wil zeggen dat deze website optimaal bekeken kan worden op een laptop (desktop), maar ook op een smartphone (Iphone) en tablet (Ipad).

De website detecteert automatisch met welk toestel de website geopend wordt en past zich aan.  Op die manier hoeft de bezoeker niet nodeloos te scrollen of te zoomen om foto's ten teksten te raadplegen.

demoor-detail

Stijlvol en up to date

De stijl van de website past uitstekend bij de huisstijl van het bedrijf Electro De Moor. Dankzij de website kunnen bezoekers Electro De Moor meteen contacteren, openingsuren raadplegen, ... Door de CMS-opleiding van #company# kan het bedrijf zelf hun website up to date houden. De CMS bestaat uit enkele eenvoudige modules waardoor iemand die niets van websites kent toch zelf aanpassingen kan doorvoeren. In het CMS-systeem zit automatisch een SEO-module waardoor de website sneller gevonden wordt door zoekmachines zoals Google en Bing.

#company#, uw partner voor alle online communicatie!

Neem vrijblijvend contact op via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in!

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.electrodemoor.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01