Website

Dranken Pauwels uit Heule

Dranken Pauwels uit Heule wou een volledige restyling van hun website zodat deze weer voldeed aan de nieuwe webdesigntrends. Webbureau #company# aanvaardde dit project met groot enthousiasme.

Bekijk deze website

Www.drankenpauwels.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

SFEERVOL EN HELDER GRAFISCH WEBDESIGN

In het grafisch ontwerp van de site werd gewerkt met de kleuren zwart en geel om tegelijk een stijlvol én warm gevoel te creëren wanneer men op de site terechtkomt. De zwarte kleur staat voor klasse en stijl, terwijl de gele kleur eerder warmte en vreugde uitstraalt.

Er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de verschillende navigatiebalken: de hoofdnavigatie gebruikt hoofdletters waarbij een aangeklikt menu-item in het geel komt te staan terwijl de secundaire navigatiebalk kleine letters heeft en een aangeklikt menu-item onderlijnd wordt.

CMS met een sterke gebruiksvriendelijkheid

Ons content management systeem draagt de gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel! Teksten bewerken via een handige teksteditor kan snel en eenvoudig gebeuren. Ook producten toevoegen zoals de bieren, andere dranken, geschenken en feestitems is kinderspel. Elk product kan bovendien vergezeld worden van een mooie foto zodat de bezoeker snel een beeld krijgt van het product dat hij bekijkt.

Dranken Pauwels koos voor de full mailingmodule waarbij zij nieuwsbrieven via de CMS kunnen opmaken en in enkele seconden kunnen verzenden naar een heleboel e-mailadressen. De nieuwsbrief die ze opmaken wordt automatisch in een vooraf bepaalde lay-out gegoten zodat deze niet afwijkt van de website en er snel herkenning kan optreden. De visual bovenaan de nieuwsbrief kunnen ze wel zelf wijzigen.

Sitebezoekers kunnen via het formulier op de contactpagina snel een vraag stellen en deze doorsturen. Alle contactaanvragen worden mooi verzameld in de contactmodule. Bovendien wordt de CMS beheerder per mail op de hoogte gebracht bij elk verzonden formulier.

Rechts op de site worden telkens de top drie biertjes vermeld. In de CMS kunnen ze via een dropdown deze top 3 bieren gemakkelijk aanduiden en opslaan. Klaar is kees!

Ook de mobiele gebruiker werd niet vergeten

Door de sterke opkomst van mobiele toestellen kunnen webdesigners niet meer omheen de nieuwe surftrend. Websites moeten daardoor op een andere manier ontwikkeld worden want niet alle informatie die u op een desktopscherm ziet, kan u ook op een klein smartphone-scherm proppen. Dankzij een sterk responsive webdesign wordt de site-structuur volledig aangepast wanneer men mobiel surft.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.drankenpauwels.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01