Website

Di Bellini uit Strombeek-Bever

Di Bellini klopte aan bij webbureau Publi4U voor het ontwikkelen van een dynamische website die ze zelf kunnen beheren.

Bekijk deze website

Www.dibellini.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

STIJLVOLLE GRAFISCHE LAY-OUT

Het grafisch design van de site straalt klasse en stijl uit door te werken met de kleuren zwart en wit. Het geheel oogt strak waardoor er onmiddellijk ook een rustgevende sfeer gecreëerd wordt bij het binnenkomen van de site.

Di Bellini bestaat uit twee takken, namelijk di Bellini Fashion Agencies en d.b. Optical. Om beiden duidelijk te maken wordt de bannerfoto afgewisseld met enerzijds een fashion-foto en anderszijds een optical-foto.

dibellini-detail

Gebruiskvriendelijk content management systeem

Het content management systeem werd ontwikkeld met gebruiksvriendelijkheid voor ogen. Dit systeem bestaat uit verschillende modules waaruit de klant kan kiezen. Roland van Di Bellini koos onder andere voor volgende functionaliteiten:

Foto's eenvoudig toevoegen

Dankzij de fotogalerijmodule kunnen verschillende galerijen aangemaakt worden waar een heleboel foto's kunnen in worden ondergebracht. Voor Di Bellini is deze module zeer nuttig om collecties van grote merken als Gina Bacconi en Ruby Ray weer te geven. Onder een merk kunnen verschillende fotogalerijen vallen zoals bijvoorbeeld zomercollectie 2015.

Producten in de webshop

Het Optical-gedeelte van de website is feitelijk een webshop waarop opticiens lees- en zonnebrillen kunnen bestellen. Hiervoor dienen zij zich eerst in te loggen om prijzen te kunnen zien. 

In de CMS kunnen producten eenvoudig toegevoegd worden. Aan elk product kan men een specifieke omschrijving toevoegen evenals de mogelijkheid om meerdere foto's bij te plaatsen. Hiernaast was het voor Di Bellini belangrijk dat een gebruiker tijdens het online bestelproces gemakkelijk kon aanduiden welke sterkte de brillen moeten hebben én in welke kleur deze moeten zijn. Via de CMS kunnen montuurkleuren en glassterktes gemakkelijk gekoppeld worden aan het product.

Nieuwsitems publiceren

De nieuwsmodule kunnen we beschouwen als een online blog. Indien er bijvoorbeeld binnenkort een modeshow plaatsvindt, kan Di Bellini zeer eenvoudig een nieuwsitem aanmaken met de nodige informatie en eventueel foto's.

Nieuwsitems kunnen ook vooruit gepland worden omdat er gewerkt wordt met een start- en einddatum van publicatie.

Contactaanvragen verzamelen

Een online contactformulier is voor de websitebezoeker handig omdat het snel kan ingevuld worden, maar ook voor de websitebeheerder zelf is dit zeer nuttig. Elk ingevuld contactformulier wordt namelijk overzichtelijk verzameld binnen de contactmodule in de CMS. Bovendien wordt de CMS-beheerder ook nog per mail op de hoogte gebracht zodra een formulier werd verstuurd.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.dibellini.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01