Website

De Wielingen uit Westende-Bad

De Wielingen uit Westende-Bad biedt eenvoudig ingerichte kamers met eigen badkamer, toilet en kitchenette. Hun oude website wilden ze in een gloednieuw jasje steken en hiervoor werd webdesignbureau #company# ingeschakeld!

Bekijk deze website

Www.dewielingen.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

SFEERVOL GRAFISCH ONTWERP

In het grafisch ontwerp werd gewerkt met de kleuren lichtblauw en donkerrood. De blauwe kleur oogt rustgevend en betrouwbaar terwijl de rode kleur warmte, gezelligheid en vreugde uitstraalt. Twee kleuren die perfect passen bij De Wielingen.

De foto die in de banner wordt gebruikt, roept onmiddellijk een leuk vakantiegevoel op. En dat is waar het De Wielingen om te doen is: vakantiegangers aansporen om van de gezellige badstad Westende te genieten met een onvergetelijk verblijf in De Wielingen!

Contactaanvragen gemakkelijk verzamelen via de CMS

Dankzij het content management systeem (CMS) kunnen ingevulde contactaanvragen overzichtelijk verzameld worden in de contactmodule. Bovendien krijgt de CMS-beheerder telkens een mailtje wanneer iemand zo'n aanvraag heeft ingevuld. 

Via de CMS kan De Wielingen haar website up-to-date houden door regelmatig nieuwsitems en klantgetuigenissen toe te voegen. Deze klantgetuigenissen zijn bovendien een sterke indicator voor andere vakantiegangers die nog twijfelen om hun vakantie te boeken bij De Wielingen. Tevreden klanten sporen anderen aan om daar ook een verblijf te regelen!

Website voorzien van een responsive design

De mobiele gebruiker werd niet vergeten! Dankzij een responsive webdesign is het mogelijk om ook de website optimaal weer te geven op de kleinere schermen van tablets en smartphones. De website-structuur past zich hierbij automatisch aan aan het beeldscherm waarop het wordt weergegeven. Hierdoor ervaren mobiele surfers het gemak van het bladeren doorheen deze site.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.dewielingen.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01