Website

Cool & Energy Consult uit Wevelgem

Cool & Energy Consult is een gloednieuw bedrijf uit Wevelgem dat gepersonaliseerde ondersteuning en onafhankelijk advies geeft omtrent koelinstallaties. Een nieuwe onderneming vraagt een nieuwe website! 

Bekijk deze website

Www.coolenergyconsult.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

RUSTGEVEND GRAFISCHE DESIGN

De blauwe kleur in het grafisch webdesign van Cool & Energy Consult straalt rust en betrouwbaarheid uit. Het is de ideale kleur voor een onderneming die zich bezighoudt met alles omtrent koeltechniek.

De diensten worden via puzzelstukjes op de homepage weergegeven. Deze stukken passen ineen om aan te tonen dat al deze aspecten rond koeltechniek aanverwant zijn.

De sfeervolle roterende banner maakt de bezoeker warm om de verschillende diensten te bekijken. 

Responsive webdesign voor moviele toestellen

Een responsieve website is een must! Hiermee kan de site optimaal weergegeven worden op kleinere schermen zoals dat van een smartphone en tablet. Dankzij een responsive webdesign wordt de gebruikerservaring verhoogd aangezien men niet steeds hoeft te scrollen of in te zoomen om de gewenste informatie te vinden.

Handig content management systeem

Cool & Energy Consult kan via de eenvoudige CMS op snelle wijze aanpassingen aan de website doen. Zo kunnen ze gemakkelijk nieuwe nieuwsitems toevoegen en kan de informatie omtrent de diensten gemakkelijk geüpdate worden.

Ingevulde contactformulieren worden in de CMS verzameld via de contact-module. Een handige manier om contactaanvragen nooit uit het oog te verliezen!

Professionele website nodig met een krachtig design?

Contacteer webdesignbureau #company# uit Marke voor het creëeren van aantrekkelijke professionele websites! Geef ons vrijblijvend een seintje via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder!

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.coolenergyconsult.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01