Website

Cityzen uit Kortrijk

Cityzen uit Kortrijk wou een leuke opfrissing van haar vroegere website. Belangrijk hierbij was dat de site mooi weergegeven wordt op smartphone en tablet én dat de site de bezoekers de sfeer van Cityzen laat opsnuiven.

Bekijk deze website

Www.cityzenkortrijk.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

EEN FRIS EN RUSTGEVEND GRAFISCH DESIGN

De eerste indruk die bezoekers bij deze website krijgen is een rustgevend gevoel, wat enorm belangrijk is voor een huidverzorgingscentrum! De accentkleur groen versterkt alleen maar dit rustgevend gevoel.

UP-TO-DATE DANKZIJ DE CMS

Het Content Management Systeem laat Cityzen toe om zelf haar website te beheren. Zo kunnen eenvoudig foto's toegevoegd worden aan de site die bovendien onmiddellijk zichtbaar zijn voor de bezoeker.

Cityzen Kortrijk getuigt

Cityzen Kortrijk getuigt

Publi4U is een dynamisch bedrijf met een sterk gepersonaliseerde service!

De handige mailingmodule zorgt er voor dat Cityzen in een mum van tijd een nieuwsbrief kan versturen naar duizenden mailadressen. Zo kan ze klanten en prospects op de hoogte brengen van bepaalde acties, de cadeaubon, ...

Dankzij deze CMS kunnen de contactaanvragen ook overzichtelijk verzameld worden in één module. De contactaanvragen worden hiernaast ook nog eens via mail verstuurd, zo verliest u nooit een nieuwe contactaanvraag uit het oog!

Zelf een aantrekkelijke responsieve website nodig?

Webdesignbureau #company# uit Marke is uw ideale partner! Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.cityzenkortrijk.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01