Website

Buro Landrieux uit Oostende

Buro Landrieux uit Oostende is een onafhankelijke makelaar voor verzekeringen en investeringen. Om online een straffe positie uit te bouwen belden ze webdesignbureau #company# op voor het ontwikkelen van een professionele website.

Bekijk deze website

Www.burolandrieux.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

STRAK GRAFISCH WEBDESIGN

In het grafisch ontwerp voor de website van Buro Landrieux werd gewerkt met de kleuren zwart en wit. Hierdoor krijgt de site een stijlvol karakter.

De zwarte kleur verwijst naar ernst en zakelijkheid, twee items die zeker toepasbaar zijn voor een bedrijf dat rond verzekeringen en investeringen draait. Bovendien oogt het geheel fris door wit als kleur in de site te verwerken.

burolandrieux-detail

Buro Landrieux aan het woord

Publi4U is een vlot, familiaal en vriendelijk webdesignbureau

Mobile friendly website

Websites moeten vandaag de dag voorzien zijn van een responsive design. Sites worden niet enkel via het vast computerscherm bezocht, maar ook smartphones en tablets worden hiervoor steeds vaker gebruikt. Uw mobiele bezoeker verwacht dus dat hij de site optimaal kan bekijken op z'n klein scherm.

Het ontwerp van een responsieve website schaalt mee met de afmetingen van het schermformaat waarop het wordt weergegeven. Hierdoor zal u de site steeds perfect kunnen zien en hoeft u niet in en uit te zoomen om de juiste informatie op te roepen.

Responsieve website nodig die u zelf kan beheren?

Aarzel niet om ons webbureau te contacteren via 056 32 32 01 of om ons contactformulier in te vullen.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.burolandrieux.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01