Website

Broodjeszaak Bagatelle uit Bissegem

Broodjeszaak Bagatelle uit Bissegem klopte aan bij webbureau #company# voor het creëren van een professionele website die haar klanten informeert over hun heerlijke broodjes, take-away, broodjesmanden, delivery, enzovoort.

Bekijk deze website

Www.bagatelle.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

HANDIGE CMS OM WEBSITE TE UPDATEN

Bagatelle wil haar klanten op de hoogte brengen van al het heerlijks in hun broodjeszaak. Zo kan men er broodjes, soepen, koude en warme schotels, gebak, enzovoort kopen. Ook is het mogelijk om in Bagatelle aan tafel te schuiven om te genieten van een heerlijke menu.

Dankzij het gebruiksvriendelijk content management systeem kan al dit lekkers eenvoudig ingevoerd worden via de teksteditor waarna het mooi gepresenteerd wordt binnen de grafische lay-out van de website. Doordat er met een CMS gewerkt wordt, hoeven ze bij Bagatelle ons  niet op te bellen  bij elke wijziging aan hun menu. Een website beheren is hierdoor dus kinderspel!

bagatelle-detail

Ook kunnen de contactaanvragen via de website overzichtelijk in de CMS verzameld worden. Bovendien wordt Bagatelle ook per mail op de hoogte gebracht bij elke contactaanvraag.

Responsive webdesign voor de mobiele gebruikers

Tegenwoordig surfen steeds meer mensen op het internet via hun tablet of smartphone waardoor websites ook voor deze kleinere beeldschermen geoptimaliseerd moeten zijn. Het spreekt voor zich dat niet alle informatie die op een vast computerscherm te zien is, ook op een kleiner scherm kan staan.

Een responsive webdesign zorgt ervoor dat de structuur van de site zich automatisch aanpast aan het beeldscherm waarop het wordt weergegeven. Op die manier ervaren mobiele gebruikers een sterke gebruiksvriendelijkheid van de site.

Responsive website nodig die u zelf kan beheren?

Aarzel niet om webdesignbureau #company# te contacteren via 056 32 32 01 of via ons contactformulier.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.bagatelle.be

En de prijs?

Bagatelle koos voor het Pro-pakket:
ideaal om uw site zelf te beheren. Benieuwd wat een website kost?

Bekijk onze tarieven
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01