Website

Bloemenatelier Carien Callewaert uit Zwevezele

Carien Callewaert uit Zwevezele wou niet enkel haar klanten laten genieten van heerlijke bloemencreaties. Ook de online surfer wil ze op de hoogte brengen van haar bloemwerken en workshops die ze organiseert. Webdesignbureau #company# bleek de geschikte partner.

Bekijk deze website

Www.cariencallewaert.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

SFEERVOL GRAFISCH WEBDESIGN

Voor het grafisch design van de site werd gewerkt met de kleuren die in het logo steken zodat de huisstijl bewaard wordt. Bovendien geven de kleuren oranje en grijsbruin een rustgevend gevoel.

Aan de hand van de grote bannerfoto kan Carien een mooi overzicht geven van haar creaties. Dit geeft de site ook onmiddellijk een sfeervol karakter.

callewaert-overzicht

Handig content management systeem voor zelfbeheer van de site

Dankzij de CMS kan Carien eenvoudig nieuwe foto's toevoegen aan de site. Zo kan ze fotogalerijen aanmaken voor de verschillende workshops die ze organiseert. Per workshop kunnen een heleboel bloemencreaties toegevoegd worden.

De bedoeling hiervan is om nieuwe mensen aan te trekken die een creatieve workshop willen volgen.

Websitebezoekers kunnen via het online contactformulier gemakkelijk een contactaanvraag indienden. Al deze aanvragen worden overzichtelijk verzameld binnen de CMS én de CMS-beheerder wordt bovendien per ingestuurd formulier via mail op de hoogte gebracht.

Responsive webdesign bekoort de mobiele gebruiker

Aangezien steeds meer consumenten naar websites surfen via hun mobiele toestellen is het zeer belangrijk dat de site ook goed weergegeven wordt op een klein smartphone- of tabletscherm.

Door de website ook responsive te maken zal het ontwerp automatisch mee schalen met het schermformaat waarop het wordt weergegeven.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.cariencallewaert.be

En de prijs?

Bloemenatelier Carien Callewaert koos voor het Pro-pakket:
ideaal om uw site zelf te beheren. Benieuwd wat een website kost?

Bekijk onze tarieven
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01