Website

Bed and Breakfast Nostromo in Kroatië

Webdesignbureau Publi4U bouwde een gloednieuwe website met CMS voor Bed and Breakfast Nostromo in Kroatië.  Daarenboven werd een Facebook pagina opgezet om via sociale media de website te promoten.  Het design van de site straalt het sfeervolle karakter en de stijl van de B&B uit.

Bekijk deze website

Www.bb-nostromo.com
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

WEBDESIGN ADEMT SFEER UIT

Een tweede kans om een eerste indruk te maken krijg je nooit.  Vandaar dat het belangrijk is dat de grafische uitstraling bezoekers vertelt wat men mag verwachten.  Het sfeervolle karakter en de stijl van B&B Nostromo komt tot uiting door te werken met rustgevende kleuren en grote foto's in de bovenste banner.

SOCIALE MEDIA ZOALS FACEBOOK HELPEN DE SITE TE PROMOTEN

Niet enkel werd de website op zich uitgewerkt zodat deze gemakkelijk terug te vinden is in de zoekresultaten van Google, ook sociale media wordt gebruikt om de site te promoten.  Webdesignbureau Publi4U stond in voor het aanmaken en opmaken van de Facebook pagina voor B&B Nostromo.

Bed and Breakfast Nostromo

De gesprekken tot opbouw van de site verliepen vlot evenals de service achteraf. Professionele aanpak. Goede opstart en gebruiksopleiding met uitgebreid naslagwerk.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.bb-nostromo.com


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01