Website

Algemene Kortrijkse Ontstoppingsdienst

De Algemene Kortrijkse Onstoppingsdienst uit Marke wilde een gloednieuwe website. Hiervoor belden ze #company# op met de vraag of wij met hen hiervoor wilden samenwerken.

Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

RESPONSIVE WEBDESIGN

De website is responsive opgebouwd zodat deze optimaal kan weergegeven worden op zowel desktop als smartphone en tablet. Tegenwoordig een belangrijke vereiste die de gebruikerservaring versterkt. Niets is vervelender dan constant op mobiele, kleine schermen te moeten inzoomen of uitzoomen om de gewenste informatie te bekijken. 

Algemene Kortrijkse Ontstoppingsdienst getuigt over de samenwerking

Publi4U is een professioneel bedrijf dat weet hoe men resultaat kan boeken op gebied van webdesign

Heel wat mensen zullen hierdoor gauw afhaken en een andere site opzoeken/ Dankzij het responsive webdesign is alle informatie onmiddelijk en duidelijk zichtbaar!

Gebruiksvriendelijke CMS

Dankzij ons Content Management Systeem is de Algemene Kortrijkse Ontstoppingsdienst in de mogelijkheid om hun website te actualiseren. Ze kunnen zelf informatie, foto's, ... toevoegen zonder dat wij hiervoor moeten tussenkomen. Deze toevoegingen en/of wijzigingen zijn onmiddellijk zichtbaar voor de websitebezoekers.

Zelf een professionele en aantrekkelijke website nodig?

Webdesignbureau #company# doet meer dan het nodige om aan uw wensen te voldoen! Neem vrijblijvend contact op via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in. 

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.algemene-kortrijkse-ontstoppingsdienst.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01