Website

ACA Monitoring uit Neder-over-Heembeek

ACA of Alarm Centrale Associatie is de beroepsvereniging van de erkende alarmcentrale. Deze vereniging verleent haar medewerking aan initiatieven die de veiligheid van de klant verbeteren. Om online een sterke positie uit te bouwen aan de hand van een professionele site werd webdesigner #company# uit Marke gecontacteerd.

Bekijk deze website

Www.aca-monitoring.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

GRAFISCH DESIGN MET EEN ZAKELIJKE UITSTRALING

Het grafisch design straalt zakelijkheid uit door te werken met de kleuren zwart en donkergrijs. Dit zijn eveneens te kleuren die in het logo verwerkt zijn. Als accentkleur werd gekozen voor de kleur rood. Deze kleur zorgt dat de belangrijkste zaken opvallen zoals bijvoorbeeld de titels, de loginknop, mailadressen van leden, enzovoort.

acamonitoring-detail

Handig CMS voor het zelf beheren van de site

Deze beroepsvereniging kan haar site gemakkelijk zelf beheren dankzij het content management systeem. Zo kunnen ze hun vereniging uitgebreid uitleggen aan de hand van tekstpagina's die ze visueel aantrekkelijk kunnen opmaken via de gebruiksvriendelijke teksteditor.

Ook de structuur van de vereniging kan via de CMS overzichtelijk gepresenteerd worden op de site. Elk lid kan op snelle en eenvoudige wijze toegevoegd worden.

Bovendien kunnen de leden van deze vereniging zich op de website laten registreren om een persoonlijke login te verkrijgen. Aan de hand van die login kunnen specifieke documenten geraadpleegd worden.

Nood aan een rendabele site?

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren via 056 32 32 01 of via ons contactformulier. We helpen u met plezier!

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.aca-monitoring.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01