Cool & Energy Consult over de samenwerking met Publi4U

Geplaatst op 01/01/2015
video-testimonial-coolenergy

Jurgen Buckinx, Cool & Energy Consult

“Je voelt je er begrepen, zowel qua concept als qua budget. Een absolute aanrader!”

1. Wat was voor u doorslaggevend om met Publi4U samen te werken?

Webdesignbureau Publi4U kent een vlotte en persoonlijke aanpak, is no nonsens en vooral meedenkend met onze ideeën.  Bovendien was Tom niet opdringerig.

2. Hoe kijkt u terug op de afgelopen periode van samenwerking met Publi4u?

De samenwerking is zeer goed verlopen.  De wisselwerking verloopt heel vlot, de ondersteuning is groot, spontaan en snel.  Je weet dan ook snel wat kan en wat niet kan, wat Publi4U zelf doet en verwacht van jou.  De enthousiaste medewerkers spelen hierin uiteraard een grote rol. Als er een 'aparte' vraag wordt gesteld wordt er niet direct 'neen' gezegd.  Publi4U zoekt samen met de klant een goede en vooral betaalbare oplossing.  Wij kunnen Publi4U als absolute aanrader bestempelen!

3. Hoe heeft u de balans tussen prijs en kwaliteit ervaren?

De balans tussen prijs en kwaliteit is zeker ok.  Belangrijk is dat wij uiteindelijk de website hebben die wij willen, tegen de prijs die we overeengekomen zijn.  Geen talloze, onafgesproken meerprijzen die de relatie onder druk zetten.

4. En ten slotte, hoe zou u Publi4U in een aantal woorden/zinnen omschrijven?

Publi4U is een professionele, klantvriendelijke en correcte organisatie, waarin de medewerkers het positieve en energieke imago mee uitstralen.  Je voelt je er begrepen, zowel qua concept als qua budget.  Een aanrader!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01