Website

Website up-to-date houden: uw eigen site updaten

Website up-to-date houden: uw eigen site updaten

Up-to-date informatie op uw website zonder extra werk

Ergernis wordt op deze manier vermeden en straalt uw website meer vertrouwen uit. Als er geen up-to-date informatie op uw site staat kan dit immers argwaan veroorzaken bij de bezoeker waardoor hij de andere informatie die wel up-to-date op uw site staat, niet meer als betrouwbaar zal aanschouwen. Correcte up-to-date informatie online plaatsen is een must!

Informatie opzoeken voor een aankoop

Uit trends blijkt namelijk dat heel wat mensen eerst informatie opzoeken om dan te beslissen tot een aankoop over te gaan. Deze aankoop gebeurd voor sommige producten zelfs al online. Voor andere soorten aankoop gaan mensen dan naar de handelaar of onderneming zelf.

Planning via CMS ingeven

Bijkomend voordeel van te werken met een CMS om de info op uw site up-to-date te houden is het feit dat je een volledige jaarplanning reeds kan ingeven via de beheersmodule van uw website zonder er voor te moeten vrezen dat de informatie niet tijdig of te lang online blijft staan. Als uw site CMS minded is hoeft u ook niet te betalen aan uw webdesigner voor iedere aanpassing die u wenst uit te voeren. Op lange termijn spaart u dus geld uit. Er bestaan verschillende CMS systemen die een gebruiksvriendelijke beheersmodule voor uw website vormen.

CMS van webdesigner Publi4U

Toch heeft webdesigner Publi4U er voor gekozen een eigen CMS systeem te ontwikkelen. Op die manier kunnen we veel gemakkelijker inspelen op online oplossingen op maat. Bovendien houden voorgeprogrammeerde CMS systemen niet altijd rekening met de regels van zoekmachine optimalisatie. Veranderen deze regels, dan kunnen wij hier zeer gemakkelijk op inspelen en het CMS systeem up-daten.

Wenst u meer informatie over het up-to-date houden van uw site met een CMS, contacteer ons vrijblijvend per telefoon via 056 32 32 01.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01