Website

Webdesign kostprijs: offerte aanvragen

Webdesign kostprijs: offerte aanvragen

Goedkope website laten bouwen

Dankzij webdesigner Publi4u kan u goedkoop een website laten bouwen.

Bezoek onze tarieven pagina hier.

Tarieven website laten bouwen

Kostprijs van een website

Kostprijs is bij een investering ook niet alles. U moet kijken naar het rendement van uw investering om te kunnen nagaan of deze rendabel is. Een optimaal rendement halen uit uw website heeft veel te maken met de technische aspecten van uw website, het webdesign, de marketing die achter uw site schuil gaat en het scoren van een hoge positie in zoekmachines. Indien deze zaken samengebracht worden in een gezond evenwicht is de kans op een geslaagd webdesign het grootst. Het is logisch dat tegenover de realisatie van bovenstaande zaken een kostprijs staat. Deze kan zeer uitlopend zijn, van website bouwer tot website bouwer. We zetten even de gemiddelde kostprijs bij webdesigner #company# uit West-Vlaanderen op een rijtje:

Webdesign gemiddelde kostprijs

Met het webdesign van uw website bedoelen we het website ontwerp of de layout. Om te beginnen krijgt u een voorontwerp te zien, op basis van uw bestaande huisstijl of op basis van de kleuren en andere elementen die u aangeeft. Creativiteit in het ontwerp is belangrijk, maar we mogen ook de functionaliteit naar bezoekers en zoekmachines toe niet uit het oog verliezen. De gemiddelde kostprijs voor een website ontwerp bedraagt 300 euro.

CMS gemiddelde kostprijs

Een CMS is een beheersmodule voor uw website. Via dit content management system kan u zelf gemakkelijk wijzgingen in zowel de structuur als de inhoud van uw site aanbrengen. Het CMS dat website bouwer #company# ontwikkelde is uiterst gebruiksvriendelijk. Eveneens is het online raadpleegbaar, er dient geen extra software op uw computer te worden geïnstalleerd. Als u een computer met internetverbinding ter beschikking heeft kan u overal ter wereld aanpassingen aan uw website aanbrengen. Bovendien is het CMS dusdanig opgebouwd dat er rekening gehouden wordt met alle technische aspecten om uw website vooraan in zoekmachines te positioneren. De gemiddelde kostprijs voor een CMS bedraagt 1000 euro.

Zoekmachine optimalisatie SEO gemiddelde kostprijs

Zoekmachine optimalisatie, SEO of search engine optimization is een wetenschap apart. Er bestaan seo of zoekmachine optimalisatie bureau's die in staat zijn om bestaande of nieuwe websites om te toveren tot een volledig geoptimaliseerde website. Heel wat website bouwers staan jammergenoeg niet stil bij het feit dat een website hoog in zoekmachines terug te vinden moet zijn om te kunnen renderen. Ondernemers in Nederland zijn al langer bezig met het uitbouwen van de internet markt. Vandaar dat er in Nederland momenteel meer webshops aanwezig zijn op het internet dan in België. Het laatste jaar schiet de Belg gelukkig wel wakker.

Er komen in 2008 gemiddeld 4 webshops per dag bij op het internet. Niet verwonderlijk dat de strijd om de eerste plaats in Google hard is. Een website, is het nu een webshop, webwinkel of bedrijfswebsite, kan pas rendabel zijn als deze een hoge positie scoort bij zoekmachines zoals Google. Zoekmachine optimalisatie toepassen op een bestaande website kan, zeker als deze al over een eigen CMS beschikt. Een CMS koppelen aan uw site is cruciaal bij optimalisatie. Zoekmachines zijn immers dol op nieuwe content. Het is belangrijk om regelmatig uw website van nieuwe inhoud te voorzien. Hoe waardevoller de teksten op uw site, hoe hoger een zoekmachine uw site zal inschatten, hoe meer uw site vooraan te vinden zal zijn. De gemiddelde kostprijs voor SEO bedraagt 1500 euro om een bestaande site te optimaliseren. De gemiddelde kostprijs voor SEO bedraagt 1000 euro om een nieuwe site te optimaliseren.

Webdesign offerte aanvragen

U heeft dus al een beetje een idee waar u dient op te letten als u van plan bent uw websit te restylen of een nieuwe website te laten bouwen. Informeer goed, liefst bij verschillende website bouwers en laat u niet enkel leiden door de prijs. Sommige professionele website bouwers zullen duurder zijn dan, vraag telkens na waar het prijsverschil zit. Wenst u meer informatie contacteer ons vrijblijvend per telefoon via 056 32 32 01.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01