Website

Webdesign Flash: een website bouwen in Flash

Webdesign Flash: een website bouwen in Flash

Flash websites vol bewegende beelden

Ook interactieve logo’s, intro’s, commerciële banners, animaties en complete websites worden met Flash webdesign software ontwikkeld. Enkele jaren geleden was het een must om een website volledig in Flash te bouwen. Iedereen wilde een spectaculaire website met heel veel animatie.

Wie wil er nog een website gebouwd in Flash

Vandaag ligt de visie van de meeste bedrijven meer in de richting van zoekmachine optimalisatie en het bekomen van een zo hoog mogelijk positie in de ranking lijst van de zoekmachines. Om dit mogelijk te maken is het af te raden om een website volledig in Flash webdesign software te bouwen. Zoekmachines zijn immers dol op goed gestructureerde websites met veel tekst en informatie. Doordat zoekmachines moeilijkheden ondervinden bij het lezen van Flash objecten is het logisch dat het bouwen van een website niet meer volledig met Flash webdesign software gebeurd. Een intro of een kleine animatie, die opgebouwd is met Flash webdesign software, verwerken in een website kan het geheel natuurlijk opfleuren.

Conclusie: het gebruik van Flash als webdesign software mag, maar met mate. Denk aan de SEO regels voor het aanmelden van uw website bij zoekmachines.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01