Website

Waarom zou ik een website nodig hebben?!

Waarom zou ik een website nodig hebben?!

Mijn bedrijf is te klein voor een eigen website

Vrijwel alle grote bedrijven zijn ooit klein begonnen of zijn gestart vanuit een familiebedrijf. Wellicht de belangrijkste reden van hun succes en exponentiële groei, was dat zij zich wel voortdurend aanpasten aan nieuwe marktsituaties. Toegegeven, u heeft als kleine organisatie niet de kennis en de middelen om zelf aan de slag te gaan. Uitbesteding is daarom verstandig. De professionele mogelijkheden en ontwikkelingen zorgen ervoor dat dit financieel zeker in het bereik ligt van een kleinere organisatie of een klein bedrijf.

Ik heb het steeds zonder website gedaan

Zeker en vast, ander zou u wellicht niet meer hebben bestaan. Dit komt onder andere omdat u zich vroeger aanpaste aan wijzigende marktomstandigheden. "Waarom nu dan niet?" Internet is commercieel gezien de belangrijste ontwikkeling van de afgelopen jaren, gewoonweg belangrijk om te negeren!

Mijn klanten weten mij te vinden zonder website

U klanten weten u te vinden, maar geldt dat ook voor uw toekomstige klanten? Hierdoor loopt u het risico dat prospects zich wenden tot uw concurrent(en). Net omdat zij wel gebruik maken van een professionele website. U mag ook niet over het hoofd zien dat dit wel eens zou kunnen gebeuren met uw huidige klanten

Een website is te duur voor mij

Adverteren, sponsering, kortingen, promoties, relatiegeschenken enz. gaan meestal ook gepaard met serieuze bedragen. Heeft u er al eens bij stilgestaan hoe moeilijk het wel niet is om bij al het voorafgaande uw rendement te bepalen. Een website heeft dit euvel niet. Het is namelijk heel eenvoudig om het Rendement on Investment (ROI) te berekenen. U heeft onmiddellijk een zicht op het aantal bezoekers, nieuwe klanten en omzet die u behaalde via uw website. Need to say more?

Ik heb voldoende verkopers, waarom dan een website?

Uiteraard. Maar gaan uw verkopers op de fiets naar een klant. Bovendien maken ze waarschijnlijk gebruik van een gsm van uw firma en hebben ze een laptop. Ze maken dus gebruik van "tools" die hen helpen om hun werk zo perfect mogelijk uit te voeren. Wel, een website is toch ook een middel om doelstellingen te verwezenlijken. Uw verkopers moeten niet langer op stap met producten of verkoopmateriaal. Ze kunnen via hun laptop alle ins-en-outs laten zien via uw website. En geef toe, een weloverwogen verhaal, scoort beter dan een geïmproviseerde uiteenzetting. En heeft u al gedacht aan het aantal prospects die u kunt binnenhalen met een eigen website? Geen enkel professioneel bedrijf dat zichzelf serieus neemt, kan zonder website.

Het aantal webdesigners is te groot, ik zie het bos niet meer door de bomen 

Inderdaad, het aantal "professionele" webdesigners groeit dagelijks. De reden hiervoor is niet ver te zoeken. De vraag is enorm, iedere onderneming heeft behoefte aan een eigen professionele website. Waarom hinkt u dan nog steeds achterop? De goede keuze maken, ligt volledig in uw eigen handen. Er zijn heel wat piraten op de markt die claimen een professionele website te kunnen bouwen. Maar kijk goed uit wat hun aanbod is. Bieden ze een een totaalconcept vanaf het eerste gesprek tot het grafisch ontwerp en de technische realisatie. Kunt u bij hen terecht met vragen? Geven ze tips in verband met e-commerce? Zorgen ze ervoor dat uw website daadwerkelijk gevonden wordt? Kunt u uw website zelf aanpassen? Geeft men daarnaast een duidelijk beeld van de kosten en de werkwijze. Sta eens stil bij deze vragen en het aantal "professionele" webdesigners zal ogenblikkelijk slinken. Maar wij hebben goed nieuws voor u! Webdesignbureau Publi4U uit Kortrijk is wel een PROFESSIONEEL webdesignbureau dat u bijstaat met raad en daad en op een duidelijke manier communiceert met haar klanten.

Overtuigd?

U wilt een professionele website gebouwd door een professioneel bureau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2003 hebben wij een passie: het bouwen van professionele en betaalbare websites. Een jarenlange ervaring die ervoor zorgt dat wij u op uw wenken kunnen bedienen. Twijfel niet langer en contacteer ons vandaag nog op 056 32 32 01 of vul het contactformulier in. Want uw organisatie of bedrijf verdient het om te profiteren van de commerciële mogelijkheden die het internet biedt...


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01