Website

Tips om meer website traffic te genereren

Tips om meer website traffic te genereren

Zorg voor meer bezoekers naar uw website

Gebruik de juiste keywords (seo!)

Veel websites krijgen de meeste bezoekers via Google. Door op uw website een goede seo-strategie (= zoekmachineoptimalisatie) toe te passen kan u een toppositie bereiken op de eerste zoekresultatenpagina van Google. Op die manier springt u onmiddellijk in het oog van de surfer die bepaalde informatie wenst te vinden. U bereikt dus de consument op het juiste moment!

Voeg dagelijks nieuwe content toe

Content marketing is in! Zorg dus voor dagelijks nieuwe content op uw site. Schrijf artikelen over onderwerpen waar u veel kennis over heeft. Op die manier wordt u geprofileerd als expert en wordt u gezien als autoriteit op uw gebied.

Een bijkomend voordeel van regelmatig content te plaatsen is dat Google dit ook enorm waardeert. Een statische website zal u weinig bezoekers opleveren die u via Google gevonden hebben.

Zorg voor zo veel mogelijk waardevolle binnenkomende hyperlinks (linkbuilding)

Als websites - die Google interessant vinden - naar u zullen linken, dan zal Google uw website ook veel belangrijker vinden. Het gaat dus niet puur om de kwantiteit van de links, maar voornamelijk om de kwaliteit ervan!

Be social!

Sociale media kunnen we zien als 'traffic boosters' naar uw website. Maar dit hoeft niet de enigste reden te zijn om actief te zijn op sociale netwerken. Ze bieden u nog veel meer dan enkel websiteverkeer!

Adverteer online en offline

U kan pas bezoekers naar uw website lokken als ze weet hebben van deze site. Probeer dus zo veel mogelijk online én offline hiervoor reclame te maken. Online adverteren kan bijvoobeeld via Google AdWords of via Facebook-advertenties. Offline adverteren kan door uw website adres te vermelden op al uw drukwerk, gaande van visitekaartjes tot brochures.

Belangrijk hierbij is om creatief te zijn! Dagelijks worden wij geprikkeld door heel wat advertenties die wij even snel vergeten als we ze gezien hebben. Creëer daarom creatieve advertenties want deze zullen voor extra prikkels zorgen en zullen langer onthouden worden.

Werk met een nieuwsbrief

Een doelgerichte nieuwsbrief is een handig middel om bezoekers terug te laten keren naar uw website. Zorg hierbij voor een persoonlijke aanspreking.

Doelgerichte nieuwsbrieven schrijven voor meer website traffic

Meer advies nodig?

Contacteer webdesignbureau en internet marketing specialist #company# via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01