Website

.tel domeinnaam telefoonboeken en visitekaartjes overbodig

.tel domeinnaam telefoonboeken en visitekaartjes overbodig

.tel online telefoonboek

De .tel domeinnamen worden door sommigen al de Google van online telefoonboeken genoemd. Bij het online plaatsen van uw contactgegevens via uw .tel domein spreken we niet enkel over uw adresgegevens, telefoonnummer, fax, emailadres, maar eveneens over uw locatie coördinaten via Google maps, uw msn adres, uw facebook pagina, Linked in profiel, Icq kanaal, skype gegevens,... U kan uiteraard de contactinformatie die op uw .tel domein staat wijzigen wanneer u dit wenst.

.tel vestigingspagina

Voor internationale of grotere bedrijven bestaat de mogelijkheid om per departement of vestiging aparte pagina's aan te maken. De .tel domeinnaam is via een eenvoudige koppeling integreerbaar in uw huidige website. U heeft volledige controle over uw data. U kan er voor kiezen om bepaalde informatie enkel te tonen aan de mensen die u hiervoor toestemmig heeft. Ook handig om weten is dat uw .tel domeinnaam afgestemd is voor optimaal gebruik via mobiel internet. Mensen met bijvoorbeeld een Blackberry krijgen uw contactgegevens netjes op hun scherm.

De registratie van .tel domeinen

De registratie van een .tel domein gebeurt in drie fases: Sunrise, Landrush en vrije registratie.

  • Sunrise Van 3 december 2008 tot 2 februari 2009. Deze periode is enkel voorbehouden aan merkenhouders. Het principe van first in, first served wordt gehanteerd. Wie dus als eerste een aanvraag doet voor een bepaald .tel domein is de eerste die er aanspraak op kan maken, vandaar dat het van groot belang is om zo snel mogelijk uw aanvraag in te dienen. De eenmalige dossierkost bedraagt 450 euro. De registratiekosten voor 3 jaar bedragen 267 euro of 89 euro per jaar.
  • Landrush: De Landrush periode start vanaf 3 februari 2009 tot 23 maart 2009 en is van toepassing voor iedereen die wenst te registreren tegen een premiumprijs. De kostprijs om uw .tel domeinnaam te registreren ligt dus wel hoger dan tijdens de vrije registratie. Voor een Landrush dossier betaalt u een eenmalige kostprijs van 250 euro. De registratiekosten bedragen dezelfde als tijdens de Sunrise periode namelijk 89 euro per jaar of 267 euro voor een periode van 3 jaar.
  • Vrije registratie Vanaf 24 maart 2009 kan u de resterende .tel domeinen registreren aan het normale tarief van 79 euro per jaar. Bij .tel domeinnamen geldt het principe First-Come, First-Served.

Contacteer Publi4u om uw .tel domeinnaam te registeren via 056 32 32 01.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01