Website

Is uw website ook toe aan een opfrissing?

Is uw website ook toe aan een opfrissing?

Belgische bedrijven lopen nog heel wat e-commerce mis

Naast surfen is de Belgische consument ook bereid om effectief online te kopen. Toch zijn onze omringende landen nog veel sterker in e-commerce. België hinkt nog achterop, maar een inhaalbeweging is ingezet. Het is namelijk niet de bedoeling dat we ons laten overspoelen door de buitenlandse concurrentie. Webdesignbureau Publi4U zorgt ervoor dat uw bedrijf of organisatie niet bij de laatsten is om online een stempel te drukken. Wacht niet langer en laat uw website vandaag nog door ons bouwen of vernieuwen. Het staat immers als een paal boven water dat de Belgische interneteconomie zich serieus aan het ontwikkelen is.

Blijf groeien

Actief zijn op het net betekent sneller groeien, efificiënter werken en meer exporteren. Webdesignbureau Publi4U bouwt sites met een eigen CMS-systeem. Door gebruik te maken van een Content Management Systeem kan iedereen heel eenvoudig zijn eigen site aanpassen, zonder enige technische kennis of achtergrond. Op die manier bent u daadwerkelijk "actief" op het net. Want om opgemerkt te worden tussen de miljoenen andere websites moet u uw site regelmatig aan een update onderwerpen. Een ander bijkomend voordeel van een CMS-systeem is het kostenbesparende karakter ervan. Na het opzetten van een website zijn er geen kosten meer om uw site up-to-date te houden. U doet het immers zelf. Een CMS reduceert de tijd tussen schrijven en publiceren en zorgt er dus voor dat u kort op de bal kunt spelen. Bovendien is ons CMS-systeem uitgebouwd met een SEO-module waardoor het nog gemakkelijker wordt om hoger te klimmen in zoekmachines.

Zet de stap vandaag nog!

Webdesignbureau Publi4U helpt u bij het bouwen of opfrissen van uw site. Een website is immers één van de meest rendabele manier om promotie te voeren. Wij bieden u ons professioneel advies van begin tot eind. Contacteer ons op het nummer 056/ 32 32 01 of vul het contactformulier in om een vrijblijvende afspraak vast te leggen. Samen zorgen we ervoor dat u plannen concreet worden.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01