Website

Een responsive webdesign is een must!

Een responsive webdesign is een must!

Wat is een responsive webdesign?

Responsieve websites passen zich automatisch aan aan het formaat van het beeldscherm waarop het getoond wordt. Een website die weergegeven wordt op een vast beeldscherm van een desktop zal er anders uit zien dan een website die weergegeven wordt op tablet en smartphone.

Aangezien tegenwoordig steeds meer consumenten over een smartphone en tablet beschikken, is het zeker een investering waard om uw website in een responsief jasje te steken!

Voordelen van een responsieve site

Het grootste voordeel - zoals hierboven besproken - is dat de website optimaal weergegeven wordt op verschillende toestellen. Hierdoor verhoogt het gebruiksgemak van de websitebezoeker waardoor er geen frustraties meer zullen optreden.

Responsieve websites passen zich automatisch aan aan het beeldscherm waarop het getoond wordt

De bezoeker zal nu op een snelle en eenvoudige manier de gewenste informatie terugvinden zonder dat zij hoeven in te zoomen of te scrollen.

Een responsieve website is gemakkelijker te beheren dan een website met een aparte mobiele versie. Je hoeft alles slechts eenmaal in te geven. Eén website beheren is dankzij zo'n design voldoende.

Responsieve sites bieden heel wat voordelen voor uw SEO. Aangezien alles op één site staat, heeft u veel minder kans dat Google de mobiele versie als duplicaat gaat zien. Hierdoor zal u niet laag in de zoekresultaten eindigen. Google is dus zelf een grote voorstander van responsive sites!

Een responsieve website nodig?

Contacteer webdesignbureau #company# via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01