Website

Een domeinnaam registreren om een klantvriendelijk emailadres aan te maken

Een domeinnaam registreren om een klantvriendelijk emailadres aan te maken

Domeinnaam registratie

Als u bij PUBLI4U een domeinnaam registreert krijgt u gratis een emailadres ter beschikking. Dit emailadres kan binnenkomende e-mails automatisch laten doorsturen naar uw reeds bestaande mailbox of u kan gratis een POP3 mailbox verkrijgen die in Outlook kan ingesteld worden. En geef nu zelf toe een emailadres info@publi4u.be komt toch helemaal anders over dan bijvoorbeeld tom.staelgraeve@pandora.be.  Een domeinnaam registreren gebeurt telkens op jaarbasis, u kan dus gemakkelijk jaarlijks uw domeinnaam opzeggen.

Een domeinnaam vergroot uw geloofwaardigheid op het internet

Een domeinnaam is een belangrijk element als u zaken wilt doen via het internet. Je kan het vergelijken met het opzetten van een standje in een grootwarenhuis. Een domeinnaam legt er de nadruk op de u uw eigen winkel bezit en geen standje in een grootwarenhuis moet delen met tientallen anderen. Voor een klein bedrag verhoogt u de geloofwaardigheid tegenover potentiële klanten.

Uw website zal gemakkelijker opgemerkt worden als u over een domeinnaam beschikt. U kan trouwens uw domeinnaam opnemen in al uw publiciteit die u voert. Dagelijks worden duizenden nieuwe registraties van domeinnamen vastgelegd. Hoe langer u wacht om uw eigen naam als domeinnaam te registreren, hoe moeilijker het wordt om een leuke domeinnaam te registreren want de keuze wordt met de dag beperkter.

U kan uw domeinnaam overdragen

Een domeinnaam verwijst naar het IP-adres van de webserver waar op uw website gehost wordt. Het achterliggende IP-adres kan bij het verhuizen van uw site naar een ander webhostingdienst via een kleine technische aanpassing veranderd worden. Uw bezoekers moeten dus niet opnieuw een andere domeinnaam intikken om op uw website terecht te komen. Bijkomend voordeel is dat links van op andere website naar uw site kunnen blijven bestaan na een verhuis, wat de zoekmachine optimalisatie van uw site niet aantast.

Domeinnamen verbeteren de zichtbaarheid van uw site op het web

Niet enkel voor bezoekers verhoogt de zichtbaarheid van uw website op het web door registratie van een domeinnaam, maar een domeinnaam heeft ook zijn invloed op de ranking (positie) van uw website binnen de zoekresultaten van een zoekmachine. Als uw domeinnaam bestaat uit één of meerdere trefwoorden, zal uw website gemakkelijker een toppositie scoren bij zoekmachines, voor dit specifiek trefwoord of keyword.

Domeinnamen accenturen uw professionaliteit

Mensen hechten meer geloofwaardigheid aan een website met een eigen domeinnaam. Daarmee hangt ook de professionaliteit van uw bedrijf of handelszaak samen.

Domeinnamen worden gemakkelijk onthouden

Het feit dat een lange URL niet aantrekkelijk oogt is hij ook moeilijk te onthouden. Veel gemakkelijker is het om een kort website adres in het achterhoofd te houden. Een voorbeeld: http://www.publi4u.be/cms-beheersmodule.asp of www.beheersmodule.be Na registratie van de extra domeinnaam werd het webverkeer verdriedubbeld op korte termijn, logisch, mensen herrinerden zich de domeinnaam en bezochten de website daardoor vaker.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01