Website

Drie zaken waarover je website zeker moet beschikken

Drie zaken waarover je website zeker moet beschikken

Haast elke onderneming heeft er één: een website. Maar er zijn een aantal elementen die cruciaal zijn voor een effectieve website. In dit artikel zijn drie zaken terug te vinden die zeker op je website aanwezig moeten zijn.

1 – Een duidelijke boodschap

Zorg ervoor dat de boodschap van de onderneming duidelijk vermeld staat op de website. Op die manier kan de bezoeker een goed beeld vormen van je bedrijf en kan hij een onderscheid maken met andere bedrijven. Denk dus goed na over je boodschap. Hou steeds de volgende vraag in je achterhoofd: waarom zou de bezoeker voor mijn bedrijf moeten kiezen?

2 – Link naar sociale media

Sociale media is niet meer weg te denken in onze samenleving. Het heeft een grote invloed op ons dagelijks leven. Als bedrijf kan je hierop inspelen. Voorzie daarom meerdere links naar alle sociale media kanalen die je als bedrijf gebruikt. Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram,... zijn allemaal kanalen die het bereik van je website kunnen versterken.

3 – Call to action

Op de eerste plaats ga je de bezoeker informeren over de producten en diensten die aangeboden worden op de website. Maar wat gebeurt er dan? Moedig de klant aan om een bepaalde actie uit te voeren. Dit kunnen verschillende zaken zijn. Bijvoorbeeld: zich inschrijven voor de nieuwsbrief, een product bestellen, de Facebookpagina liken en delen,…

Heb je wat hulp nodig bij het opbouwen van een effectieve website?

Publi4U staat voor je klaar! Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01