Website

De voordelen van een eigen webshop

De voordelen van een eigen webshop

Uitgebreid assortiment

Een online shop of e-shop kan eenvoudig een heel uitgebreid assortiment aan producten aanbieden. Deze hoeft de shopeigenaar zelfs niet in voorraad te hebben. Hoe meer u kan aanbieden, hoe meer u kan verkopen

Bovendien heeft elk product een productomschrijving, iets wat Google graag meeneemt in haar zoekresultaten.

24 op 7 open

Een webshop kan u op elk moment van de week raadplegen. Is dit nu om middernacht of om zes uur 's ochtends, de shop is steeds te bezoeken. U hoeft er zelfs niet voor uit uw zetel te komen!

Lagere kosten

Een webshop kan aanzienlijke kostenbesparingen met zich mee brengen. Zo zorgt een e-winkel voor lagere kosten aangezien een groot deel van de administratie geautomatiseerd gebeurt. Bestellingen en verwittigingen worden online verstuurd waardoor er geen uitbatingskosten zijn.

Bovendien kan een webshop ook kostenbesparend zijn indien u geen fysieke winkel heeft. Hiervoor moet u geen pand betalen, enkel uw online stekje.

Extra verkoopskanaal om nieuwe klanten te werven

Indien u een fysieke winkel heeft, kan u een webshop opstarten als extra verkoopskanaal naast uw bestaande.

Slimme webshop marketing

Via een webshop is het mogelijk om bij de bestelling van een bepaald product aanverwante producten weer te geven. Wanneer de consument dit ziet, kan hij snel en eenvoudig de aanverwante producten aan het winkelmandje toevoegen. Hierdoor kan u een aanvullende omzet genereren.

Een webshop kunnen we bijgevolg beschouwen als een slimme verkoper die elke actie van de bezoeker onthoudt en bij een productpagina de productopties of relevante producten weergeeft.

De smaak te pakken om een eigen webshop te starten?

Contacteer webdesignspecialist #company# uit Marke via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01