Video

Website bouwen: stappenplan naar succesvolle online communicatie

Website bouwen: stappenplan naar succesvolle online communicatie

Stappenplan naar succesvolle online communicatie

#company# heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites, online webapplicaties, zoekmachine optimalisatie en grafische uitwerking van uw bedrijfscommunicatie. Wij bieden een snelle en correcte service aan onze klanten met de nadruk op creativiteit.

Wij volgen een bepaald stappenplan die uit verscheidene fases bestaat. Door stap voor stap te werk te gaan denken we, samen met u, meerdere malen na over de structuur, grafische vormgeving en functionaliteiten van uw website.

Na elke fase hebben wij uw goedkeuring nodig vooraleer we de volgende fase aanvatten. Wij denken met u mee en geven u advies. Samen bouwen we aan uw online verhaal!

De eerste drie fases (Analyse, Structuurdocument, Grafisch ontwerp) zijn voorbereidingen die getroffen worden vooraleer we starten met de ontwikkeling van uw website. Na de grafische uitwerking heeft u reeds een perfect beeld van de look and feel van uw site. Pas na uw goedkeuring gaan onze programmeurs aan de slag om uw website met CMS te bouwen.

Het doel is om van uw website een echte marketing tool te maken die garant staat voor  gerichte communicatie en ongetwijfeld zal leiden tot een omzetverhoging.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01