Video

Webshop of webwinkel: voordelen van een e-commerce website door Publi4U

Webshop of webwinkel: voordelen van een e-commerce website door Publi4U

Voordelen van een online webshop of webwinkel:

Altijd bereikbaar vanuit heel de wereld

Elke e-commerce website is beschikbaar 24 uur op 7 dagen. Webshops kennen dus geen sluitingstijden en kunnen altijd en overal geraadpleegd worden.

Groter bereik vanwege een extra verkoopskanaal

Als onderneming kunt u de e-commerce website zien als een extra manier om omzet te genereren aangezien de potentiële afzetmarkt veel groter is dan wanneer u enkel via directe verkoop werkt.

E-commerce websites zijn goedkoop

E-commerce websites zijn het goedkoopste middel om handel te drijven. Er is sprake van een kostenbesparing door automatisering. De directe kosten voor een bestelling liggen veel lager dan op een traditionele manier. Er is nl. bijna geen menselijke interactie nodig voor de facturatie en het papierwerk. Bovendien is er ook een beperking op communicatiekosten aangezien u uw webshop onder andere gemakkelijk kunt delen via onder andere sociale media.

Unieke mogelijkheden voor marketing

Bij elk product dat u aanbiedt via de e-commerce website kun u verwante producten tonen. Dit heet cross selling. Hiermee probeert u de online klant te overtuigen om ook dit product te kopen, waardoor u een aanvullende omzet kunt maken. Bovendien kunt u informatie van uw klanten verzamelen en uw assortiment beter op hen afstemmen.

Aanpassingen zijn gemakkelijk, snel en goedkoop

Als u als bedrijf een online catalogus presenteert, kunt u deze op eenvoudige, snelle en goedkope manier updaten. Denk maar aan alle tijd die kruipt om een nieuwe geprinte versie van de catalogus op de markt te brengen. U kunt ook in een korte tijd de markt aftasten om te zien of er voldoende interesse is in uw product.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01