Video

Versturen van een elektronische nieuwsbrief naar uw klanten en prospecten

Versturen van een elektronische nieuwsbrief naar uw klanten en prospecten

Een band opbouwen met de ontvanger

Doordat de ontvanger regelmatig uw bedrijf te zien krijgt, zal hij ook sneller geneigd zijn om op termijn zaken te doen met uw organisatie.
Het versturen van een e-newsletter of een e-nieuwsbrief kan snel en heel goedkoop. U hebt dus een hoge Return On Investment (ROI).

Daarenboven is de communicatie bij het versturen van een elektronische nieuwsbrief zeer persoonlijk. U kan de ontvanger persoonlijk aanspreken met bv. beste Tom
Een e-mail wordt gelezen door de ontvanger op het moment dat hij dat wilt en op het moment dat hij daar tijd voor heeft. U dringt zich dus niet op bij de ontvanger.
Een bijkomend voordeel van het versturen van een e-nieuwsbrief is dat u rechtstreekse doorklikmogelijkheden kan verwerken in de nieuwsbrief.
 
Een persoon die de nieuwsbrief ontvangt, kan met één muisklik naar uw website doorklikken en productdetails of dienstdetails verder bekijken wanneer het hem uitkomt.

Uw eigen nieuwsbrieven versturen om klanten en potentiële klanten te informeren?

Wenst u meer info over het versturen van nieuwsbrieven, contacteer ons dan telefonisch via 056 32 32 01, surf naar publi4u en vul ons contactformulier in of stuur een mailtje naar info@publi4U.be!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01