Sociale media

Adverteren op Facebook: gebruik visuals

Adverteren op Facebook: gebruik visuals

Facebook advertenties: wat zijn ze?

Facebook is één van de sociale mediakanalen waarmee u uw naamsbekendheid sterk kan vergroten. Facebook-advertenties verschijnen aan de rechterkant op bijna elke pagina in Facebook.  Via deze advertenties kunt u zowel uw website promoten, maar ook uw eigen Facebook-pagina evenals een Facebook-evenement of -bericht.

Advertenties bestaan uit een titel, een afbeelding een korte tekst en uw websitedomeinnaam indien u deze promoot.  Advertenties kunnen ook geliked worden, net zoals uw Facebook-pagina of posts.

  Adverteren op Facebook

Advertentie visual: kort en krachtig

Upload altijd bij uw advertentie een aantrekkelijke en opvallende visual waarin u de actie kort en krachtig uitlegt. Gezien we in een visuele cultuur leven zijn beelden zeer belangrijk. Ze trekken onmiddellijk de aandacht en hebben een grotere kans dat ze gedeeld worden door anderen. Hoe meer er gedeeld wordt, hoe bekender u wordt!

Het afbeeldinggebruik bij Facebook advertenties is bovendien één van de factoren die het onderscheidt van Google AdWords. In AdWords bestaat uw advertentie enkel uit tekst, terwijl via Facebook uw afbeeldingsadvertentie in één oogopslag kan vertellen wat ze wilt.

Zelf een Facebook-advertentie opmaken?

#company# is als social media expert uw partner! Wij helpen u op weg in de wereld van sociale media en zorgen ervoor dat u erin uitblinkt. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01