Internet marketing

Social media advies dankzij onze e-coach

Social media advies dankzij onze e-coach

Sociale media: spreek uw doelgroep aan

Er bestaan verschillende social media kanalen die u kan gebruiken om uw doelgroep aan te spreken.  Maar welk kana(a)l(en) zijn het meest geschikt om uw toekomstige klanten te bereiken?  Onze e-coach sessies geven u advies om meer conversies te behalen via uw sociale media pagina's.

E-coaching: opleiding advies om meer uit sociale media te halen

Heel veel mensen beschikken reeds over bijvoorbeeld een Facebook profiel, een Twitter account, een Google+ pagina,... maar haalt u echt het onderste uit de kan?  Verliest u heel wat tijd met het up-to-date houden van uw social media pagina's?  Misschien kan het advies van onze e-coach u niet enkel tijd besparen maar ook meer leads opleveren!

Geen technische kennis vereist: stap voor stap

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de verschillende sociale media kanalen hoeft u niet over enige voorkennis te beschikken.  Als e-coach nemen wij alle technische zaken voor onze rekening.  We zorgen trouwens niet enkel voor de opstart en begeleiding van uw sociale media, er wordt een koppeling gemaakt tussen uw website en sociale media platforms en vice versa.

Ik wil social media advies op maat!

Wenst u door onze e-coach begeleid te worden doorheen de wereld van sociale media zoals Facebook, Twitter, Linkedin, Google+,...  Aarzel niet om ons telefonisch te contacteren via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01