Internet marketing

SEO marketing

SEO marketing

SEO technieken

Het gamma van technieken die worden toegepast is heel breed, maar men kan het geheel van technieken gaan opsplitsen in 2 grote groepen, namelijk de legale en de illegale technieken.

Onder legale technieken verstaat men bijvoorbeeld optimaliseren van de code van een website, op een efficiënte manier de content van een website gaan opmaken of d structuur van een website duidelijk en rechtlijnig opstellen. De illegale technieken zijn bijvoorbeeld spamming. Dit kan in de metatags van een website door een kernwoord vele 100 malen te herhalen. Men kan ook aan spamming doen door de content van een website dezelfde kleur te geven als de achtergrond. Zo is de spam tekst voor een bezoek onleesbaar maar wordt hij wel door de zoekmachines geïndexeerd. Deze laatste truckjes lijken op het eerste zicht misschien interessant maar zijn zeker af te raden.

Zoekmachines optimaliseren hun zoekalgoritmes van dag tot dag en indien men illegale praktijken ontdekt kan dit leiden tot een waarschuwing of zelfs volledige verwijdering uit de in index met zoekresultaten.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01