Internet marketing

SEO consultant: expert in seo technieken

SEO consultant: expert in seo technieken

Webdesign versus SEO

Beschikt uw website reeds over een mooi aantrekkelijk webdesign, dan is het misschien niet nodig een nieuwe website te laten bouwen door een website bouwer. Het is namelijk mogelijk om door uw SEO consultant uw huidige website te laten ombouwen tot een geoptimaliseerde website die bovenaan in zoekmachine te vinden is. Hoe u het webdesign van uw huidige site kan behouden en toch een toppositie veroveren in de zoekmachine reultaten doen we in dit SEO weetje uit de doeken.

SEO consultant: technische bewerking

Uw website ondergaat een technische audit door SEO consultant Publi4U. SEO expertise is een must. Als website bouwer dient u de laatste jaren meer en meer rekening te houden met de positie van de site in Google. Is uw website opgebouwd in Frames, dan kan u het bijna helemaal vergeten in zoekmachines. Is uw website opgebouwd in tabellen, dan kan dit vervangen worden door div's. Om te voldoen aan de SEO regels worden de webstandaarden W3C gebruikt om uw website technisch te keuren.

SEO linkbuilding

Naast de technische aanpassingen van uw bestaande website gaan we ook na of er voldoende links naar uw website liggen. We gaan aan linkbuilding gaan doen om er voor te zorgen dat meer mensen de weg naar uw site vinden.

SEO expert Publi4U

SEO expert Publi4U heeft reeds jarenlange ervaring met het positioneren van websites binnen de top 10 van Google. Een SEO consultant of SEO expert houdt zich bezig met het plaatsen van websites bovenaan in zoekmachines zoals Google. Neem vrijblijvend contact met ons op per telefoon via 056 32 32 01 om uw website een toppositie in Google te bezorgen.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01