Internet marketing

Nieuwe klanten werven: bouw een website om leads te genereren

Nieuwe klanten werven: bouw een website om leads te genereren

Ik heb reeds een website dus dit artikel lijkt me zinloos

Proficiat, u bent één van de zovelen die online actief is.  U leest het goed, één van de zovelen.  Waarom zou ik dus naar uw website surfen?  Hoe kan ik uw website terugvinden tussen alle andere van uw concurrenten?  Hoeveel procent van uw bezoekers onderneemt actie op eenmaal ze zich op uw site bevinden?  Hoe komen bezoekers op uw site terecht?  Veel bezoekers betekent nog niet dat uw website effectief veel nieuwe leads of nieuwe klanten genereert.

Mijn website leads laten genereren

Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn website leads genereert?  Nieuwe klanten werven via uw website begint met de vraag wat potentiële klanten verlangen van uw organisatieWelke informatie verwachten ze terug te vinden op uw site?

Om een antwoord te vinden op deze vragen kan u een grondige analyse maken van uw huidige bezoekcijfers en het gedrag van bezoekers op uw huidige website.  Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van Google Analytics.  Kijk ook even naar websites van uw concurrenten.  Maar bovenal, vraag het aan uw huidige klanten en prospecten.

Nieuwe website bouwen: structuur op papier

In deze digitale wereld lijkt het misschien belachelijk maar the old fashion way om de structuur op papier uit te tekenen is nog altijd de beste.  Zo krijgt u inzicht in de verschillende mogelijkheden om te navigeren, kan u bepalen welke elementen op welke plaats dienen te verschijnen en hoe u bezoekers zal aansporen om actie te ondernemen.

Nood aan een nieuwe website om klanten te werven?

Publi4u bouwt voor u en uw toekomstige klanten een nieuwe website die leads zal genereren.  Contacteer ons vandaag nog per telefoon via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in.  Doe het nu!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01