Internet marketing

Meer klanten aantrekken: start professionele website

Meer klanten aantrekken: start professionele website

Hoe kan u meer klanten aantrekken?

Klanten kiezen voor de sterktes van uw concurrenten

Misschien vraagt u zich af waarom klanten kiezen voor uw concurrenten en niet voor u?  Klanten zullen steeds op basis van een aantal argumenten keuzes maken.  Kent u de sterktes van uw concurrenten?  Ken u uw eigen sterktes en zwakheden?

U krijgt klanten door de zwaktes van uw concurrenten

Ga na wat de zwaktes van uw concurrenten zijn, maar ga evenwel na wat uw eigen zwaktes zijn zodat u een aantal werkpunten heeft.  Zelfkennis is het begin van alle wijsheid.  Zorg dat de zwaktes van uw concurrenten uw sterktes zijn.

Meer klanten binnenhalen via uw website

Het is niet enkel een kunst om verkeer te generen naar uw website.  Een website bezoeker is nog geen klant.  Vandaar het belang van duidelijke en visuele call to actions op uw website.  Neem de figuurlijke hand van uw bezoeker en vertel hem wat te doen.  Een goed voorbeeld kan u onderaan deze pagina vinden.  Bent u al geprikkeld om met mij in contact te komen?

Call To Action

Adverteren met uw website

Vermeld uw site op drukwerk

Neem de huisstijl van uw website over op uw drukwerk.  Zorg er voor dat uw website duidelijk vermeld staat op uw visitekaartjes, folders, brochures, spandoeken, auto belettering,...  Dit is een unieke kans om via offline tools bezoekers te rondselen voor uw online site.

Visitekaartje

Maak gebruik van Google Adwords

Dankzij Google Adwords kan u op een snelle, goedkope en efficiënte manier nieuwe klanten aantrekken.  U bepaald zelf het budget dat u wenst te spenderen en betaald per klik, niet per vertoning.  Er is pas een kostprijs aan verbonden éénmaal een potentiële klant doorgeklikt heeft naar uw site, vandaar terug het belang van goede Call to Actions!

Nood aan nieuwe klanten?

Wilt u meer nieuwe klanten aantrekken, wacht niet langer en contacteer Publi4u vandaag nog per telefoon via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01