Grafisch ontwerp

Stel de lay-out en de inhoud van uw folder of brochure op elkaar af

Stel de lay-out en de inhoud van uw folder of brochure op elkaar af

Een goede folder of brochure

Een goede folder of brochure is gericht aan de juiste doelgroep en geeft duidelijk aan wat er van de lezer verwacht wordt. Daarnaast moet een folder of brochure aansluiten bij de behoeften, belangen en beweegredenen van de lezer. Goede en korte teksten en een logische opbouw moeten ervoor zorgen dat de aandacht van de lezer vastgehouden wordt. De vormgeving moet overeenstemmen met het doel. Zoals u ziet, gaat er enig denkwerk aan een goede folder of brochure vooraf. Communicatiebureau #company# helpt u bij het bepalen van de structuur, de inhoud en de grafische uitwerking van uw folder of brochure.

Belang grafisch ontwerp

Een folder of brouchure moet aantrekken, eerst en vooral visueel. Als uw doelgroep niet wordt geprikkeld door de lay-out van uw folder of brochure, zullen ze die ongetwijfeld links laten liggen en zelfs de moeite niet doen om ook maar een blik op de inhoud te werpen. De cover bepaalt met andere woorden het succes. Het is de etalage die bepaalt of de consument een winkel binnenstapt. De interactie tussen beeld en slogan is hier van groot belang. De cover moet vragen opwekken waardoor de lezer op zoek gaat naar antwoorden of informatie. Communicatiebureau #company# kan u helpen bij het volledige ontwerp van uw folder of brochure en dit van het conceptontwerp tot het eindproduct. Onze grafische ontwerpers en copywriters zorgen voor een samenhangend geheel tussen vorm en inhoud, zodat uw brochure of folder het resultaat teweeg brengt dat u voor ogen had.

Waarom een folder of brochure?

Deze twee vormen van communicatie kunnen als het ware gezien worden als papieren verkopers. U kunt ze naar uw klanten of prospects sturen, meegeven op beurzen of tijdens bedrijfsbezoeken. Een goed gemaakte folder neemt een deel van uw werk af en zorgt ervoor dat men over u blijft praten.

Wilt u ook onder de aandacht blijven?

Communicatiebureau #company# zorgt voor een folder of brochure om u tegen te zeggen! Samen zorgen we dat uw behoeften zowel grafisch en inhoudelijk op elkaar zijn afgestemd. Contacteer ons op het nummer 056/32 32 01 of vul het contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01