Webshop

UBF-ACA nieuwe webshop

De Unie der Belgische Frigoristen, kortweg Ubf Aca, deed beroep op webdesignbureau Publi4u voor het ontwerpen van hun nieuwe website.  De site is uiterst flexibel opgebouwd en volledig beheersbaar via CMS.

Bekijk deze webshop

Www.ubf-aca.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

UBF ACA

UBF is een groepering van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Koude en Luchtbehandeling vzw. In deze groep worden de koeltechnische installateurs en verdelers ondergebracht.

Website structuur en grafische lay-out

De website van Ubf Aca omvat heel veel informatie, logisch gezien deze vakorganisatie haar leden in de eerste plaats wenst te informeren.  Goed informeren begint bij goed structureren.  Wat is een gigantisch aanbod aan informatie waard, als de bezoeker er geen wijs uit geraakt?  Een overzichtelijke navigatiestructuur, ondersteund door een aantrekkelijke grafisch lay-out, creeërt duidelijkheid voor de bezoeker.

De navigatiestructuur bestaat telkens uit twee belangrijke navigatiebalken.  Bovenaan worden de grote blokken informatie voorgesteld.  Aan de linkerzijde komt telkens de verdere onderverling zichtbaar nadat een hoofdblok werd aangeklikt.  Aan de rechterzijde van de pagina staan algemene menu items zoals news, poll en faq.

De hoofdnavigatie bestaat uit duidelijke menu items, die telkens over een zwarte vette letters beschikken.  De achtergrondkleur voor de subnavigatie is blauw met daarop witte letters.  Zo wordt contrast gecreeërd en vallen de menuitems op.  Doorklik mogelijkheden worden telkens aangeduid met witte letters op een rode achtergrond.  Er werd gekozen voor blauwe en rode achtergronden voor de verschillende knoppen omdat deze kleuren ook in het logo gebruikt worden.

Content Management maakt website volledig beheersbaar

Door het krachtig CMS systeem waarover deze website beschikt kunnen de beheerders heel flexibel, en zonder tussenkomst van ons, de informatie bijwerken.  Er kunnen niet enkel menu items bijgemaakt worden, maar ook het ledenbeheer zit in de backoffice verwerkt.  Nieuwsbrief inschrijvingen verwerken, e-newsletters uitsturen,... het gebeurt allemaal met de spreekwijzelijke klik op de knop.

Bekijk deze webshop

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.ubf-aca.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01